2023 YÖRSİAD KASIM AYI KAHVALTILI TOPLANTISI KONUĞU YÖNETİCİ KOÇU, MENTÖR, DANIŞMAN AYHAN DAYOĞLU OLDU

TÜRBÜLANSTA BÜYÜMEK: ‘MÜŞTERİ KAZANIMINDA ETKİLİ YAKLAŞIMLAR'


Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( YÖRSİAD ) Yönetici Koçu, Mentör, Danışman Ayhan Dayoğlu'nu konuk etti.

Hotel SU'da gerçekleştirilen YÖRSİAD Kasım Ayı Kahvaltılı Toplantısına konuk olan Ayhan Dayoğlu, 'Türbülansta Büyümek: Müşteri Kazanımında Etkili Yaklaşımlar' konulu bir sunum gerçekleştirildi. Toplantıya YÖRSİAD üyeleri büyük ilgi gösterirken, Kemer Turizmci İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Fulya Sarman da katılan isimler arasındaydı.

Toplantı öncesi Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Fulya Sarman Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ile birlikte yürüttükleri, öğrencilerin iş hayatı öncesi deneyim kazanmaları konusunda iş insanları ile yapacakları ortak projeler için YÖRSİAD'dan destek istedi ve verilecek destekler için teşekkür etti.

YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı M.Aykut EGE yaptığı açılış konuşmasında, YÖRSİAD olarak yaptıkları çalışmaları anlatırken, konuk Ayhan Dayoğlu'na da teşekkürlerini sundu. Başkan Aykut Ege, “ Sayın konuğumuz Ayhan Dayoğlu'na bizler ile birlikte olduğu ve değerli görüşlerini paylaştıkları için teşekkür ediyorum. YÖRSİAD olarak yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100.yılında, Cumhuriyetimizi her zaman ön planda tutarak projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Konuk Ayhan Dayoğlu,Türbülansta Liderlik konulu yaptığı sunumunda bilgiye kolay erişimin çalkantı ve belirsizliği arttırdığı günümüz iş hayatında, değişimi izleyen değil yöneten, birbirine güven ve saygıyla bağlanıp tek vücut olarak çalışan ekiplerin nasıl oluşturulacağını, bu ekiplere nasıl liderlik edileceğini YÖRSİAD üyeleri ile paylaştı.

Dayoğlu, “İşin doğru yapılması için doğru kişileri işe alın, gerekirse bunlara daha fazla maaş ödeyin. Böylelikle toplam çalışan sayınını azaltırken birim zamanda üretilen işi arttırın. Yaptığınız işin firesini ve kayıp zamanlarını azaltın. Bunun için sistemli çalışın. Ekibinizin sistemli çalışmasını sağlayın. Ekibinizi bu yönde eğitin. Aile şirketinizin başarısı ve krizlere direncini arttırmak için hedeflerinizi belirleyin, ekibinizle sağlıklı ve açık iletişim kurun, doğru kişileri işe alın ve standartlarınızı belirleyip istikrarlı şekilde uygulayın.”dedi.

Toplantı sonrası YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı M.Aykut EGE tarafından konuk Ayhan Dayoğlu'na günün anısına hediye kutusu ve keyfiye verilirken, toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YÖRSİAD Basın Bülteni -16.11.2023-Perşembe

2023