2023 YÖRSİAD EYLÜL AYI KAHVALTILI TOPLANTISI KONUĞU NÖROLOJİ UZMANI DR.TİMUR YILMAZ OLDU

BEYİN FİLAZOFU DR.TİMUR YILMAZ YÖRSİAD'IN KONUĞU OLDU

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) yaz döneminde ara verdiği üye toplantılarına tekrar başladı.

Nöroloji Uzmanı , Yazar, TEDx Konuşmacısı, Eğitmen, Beyin Flozofu Dr. Timur Yılmaz'ın konuk konuşmacı olduğu, '4 Beyin 4 Motivasyon' konulu toplantıya YÖRSİAD üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Dr. Timur Yılmaz, motivasyon konusu başta olmak üzere duygu, düşünce, davranış, gerçeklik, zaman, inançlar, dil, hafıza , benlik ile ilgili beyin devrelerinin tamamını masaya yatırdı.

Yeni üyeye rozeti takıldı.

YÖRSİAD'ın yeni üyesi Fatih Keskin'e rozeti ve üyelik belgesi konuk Dr. Timur Yılmaz ve Başkan M.Aykut Ege tarafından takıldı.

Yörüklük kültürünü ön planda tutarak çeşitli etkinliklere imza atmak istiyoruz!

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, " Yaz döneminde ara verdiğimiz toplantılarımız bundan sonra devam edecek. Değerli konuklarımız ile farklı konuları masaya yatıracağız. YÖRSİAD Felsefe ve YÖRSİAD Golf Kulübümüz programlarına ara vermeden devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Yörüklük kültürümüzü de ön planda tutarak çeşitli etkinliklere imza atmak istiyoruz."dedi.

Başkan Ege, son dönem motivasyonun daha da çok önem kazandığına dikkat çekerek, bu ayki konu için kendilerini kırmayarak katılan ve değerli görüşlerini paylaşan Dr. Timur Yılmaz'a teşekkürlerini sundu.

Bu toplantıda olmaktan çok mutluyum!

Dr.Timur Yılmaz yaptığı sunumunda, “Beynini öğrenen onu daha kolay kullanır” diyerek başladığı sunumunda, beyin yapısı ve işleyişi, terapi teknikleri ve terapilerin beyinde neler yaptığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Dr.Timur Yılmaz, " Bu toplantıda olmaktan son derece mutluyum. Aslında özetle söyleyeceğim birkaç kelime ile hem yaşamınızda hem de dernek işleyişinizi çok verimli hale getirebilirsiniz. Öncelikle hedefimiz ne? Hangileri kolay yada zor? Kurallarımız ne? Nasıl bir güven ortamı sağlıyoruz? Kendinize birkaç çeşit hedef ve bunları da gerçekleştirmek için birkaç strateji. Zaten böyle bir toplantı yapıyor olmanız da bunun hayalini kuruyorsunuz anlamına gelir. Bir de sonuncusu var ki o da yardımlaşma."diye konuştu.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

28 Eylül 2023 – Perşembe YÖRSİAD Basın Servisi

2023