YÖRSİAD 2023 MART RUNTALYA MARATONU'NDA ANTALYA ÇYDD YARARINA KOŞTUK

YÖRSİAD, 'BİR IŞIK DA SİZ YAKIN' PROJESİNE DESTEK OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Antalya Valiliği koordinesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği, Antalya'daki Kurum ve Kuruluşların destekleri ile her yıl düzenlenen ve bu yıl bağışların depremzedelere ulaştırılacağı Uluslararası Runtalya Maratonu büyük bir ilgi gördü.

Yerli ve yabancı katılımcıların da yer aldığı maratona YÖRÜK Sanayici İş İnsanları Derneği de (YÖRSİAD) Yörüklük teması adı altında, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nin depremzede örgencilere verecekleri burs için 'Bir ışık da Siz Yakın' projesine destek oldu.

Her şey depremzedelerimiz için!

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, Yönetim Kurulu ve birçok YÖRSİAD üyesi de Runtalya Maratonu için yerini aldı. Başkan Ege yaptığı açıklamasında, “ YÖRSİAD ailesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası Runtalya Maratonu heyecanına ortak olduk. Bu sene içimiz buruk. Adımlarımız depremzedeler için, yaralarımızın sarılması için, atılacak. Hepimiz burada, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte ortak olarak bu projenin içindeyiz. Bu senenin bir özelliği de Runtalya Maratonu'nda Yörüklük teması işleniyor olması. Heyecanlıyız, her şey depremzedelerimiz için” dedi.

YÖRSİAD'a teşekkür!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şube Başkanı Can Eldeniz de YÖRSİAD'a verdileri destek için teşekkür ederek, “ YÖRSİAD'ın her zaman desteklerini görüyoruz. Depremin etkilediği bölgede 4.5 milyon öğrencimiz zarar gördü. Biz burada öğrencilere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Onlar için bağış kampanyası başlattık. Verilen tüm desteklere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şubesi Kurucu Üyesi Ayşe Neyişçi de yaptığı açıklamada, “Runtalya Maratonu'nda bugün çok sayıda katılımcı var. Bugün depremzedeler için, öğrencilerimiz için koşuyoruz. Onlara bir yararımız olsun diye bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Çok partnerimiz var, bize çok sayıda kuruluş destek verdi. YÖRSİAD bizleri destekledi. Çok teşekkür ediyoruz. Bize destek veren herkese şükran borçluyuz.”diye konuştu.

Desteklemeye devam edeceğiz!

Öte yandan YÖRSİAD Üyeleri de yaptıkları açıklamalarda, depremzede öğrencilere verilmek üzere hazırlanan burs için 'Bir ışık da Siz Yakın' projesine destek oldukları için mutlu olduklarını söylediler ve bu tarz desteklerin devam edeceğini ifade ettiler.

YÖRSİAD Basın Servisi – 5 Mart 2023 Pazar / ANTALYA

2023