YÖRSİAD OLARAK AÜ YÖRKAM TARAFINDAN DÜZENLENEN CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ve YÖRÜKLER SEMPOZYUMU'NA PAYDAŞ OLDUK

YÖRSİAD olarak paydaşı olduğumuz, AÜ YÖRKAM tarafından, işbirliğimiz ile düzenlenen 'CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ve YÖRÜKLER' Sempozyum'u Başkanımız M.Aykut EGE ve AÜ YÖRKAM Müdürü Doç.Dr. Fatih USLU'nun da yer aldığı açılış konuşmaları ve tanıtım videolarıyla açılışını yaptı.

YÖRSİAD olarak paydaşı olduğumuz, AÜ YÖRKAM tarafından, işbirliğimiz ile düzenlenen 'CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ve YÖRÜKLER' Sempozyum'u, AÜ YÖRKAM Müdürü Sayın Fatih USLU'nun Başkanlığında, Türkiye'de bulunan YÖRKAM Müdürleri ve vekilleri ile Ankara Üniversitesi'nden Sayın Prof.Dr. Saadettin Yağmur GÖMEÇ'in 'YÖRÜK'lük konusunda verdikleri değerli bilgiler ve değerlendirmeler ile devam etti. Sempozyum sonunda değerli Hocalarımız katılımcıların sorularını cevapladı.

YÖRSİAD Başkanımız M.Aykut EGE, Saymanımız M.Alper ORAL ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hatice ONAY, YÖRSİAD olarak paydaşı olduğumuz 'CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ve YÖRÜKLER' Sempozyum'una derneğimizi temsilen katıldılar. Sempozyum sonunda YÖRSİAD, katılımcılara ve Üniversite öğrencilerine Yörük Yemeği 'KEŞKEK' dağıttı.

YÖRSİAD olarak paydaşı olduğumuz, AÜ YÖRKAM tarafından, işbirliğimiz ile düzenlenen 'CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ve YÖRÜKLER' Sempozyum'u sonunda Başkanımız M.Aykut EGE'ye YÖRKAM tarafından, Sempozyum'a YÖRSİAD'ın desteklerinden dolayı AÜ Rektör Yardımcısı Sükrü ÖZEN ve YÖRKAM Müdürü Fatih USLU tarafından Teşekkür Plaketi takdim edilirken , Sempozyum toplu fotograf çekimi ile sona erdi..

2023