YÖRSİAD 2023 OCAK AYI OLAĞAN TOPLANTISI KONUĞU MARKA VE HİKAYE TASARIMCISI ÖZGÜR AHMET KÖSE OLDU

YÖRSİAD, 'MARKA WORKSHOP VE HİKAYEDEN MARKALAR'I KONUŞTU

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) Ocak Ayı Olağan toplantısını Hotel SU'da gerçekleştirdi. Marka ve Hikaye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse, konuk konuşmacı olduğu toplantıda 'Marka Workshop ve Hikayeden Markalar' konulu bir sunum yaparken, YÖRSİAD üyeleri de toplantıya büyük ilgi gösterdi.

Her geçen gün büyüyen YÖRSİAD ailesine yeni katılan İş İnsanları Adnan Aziz Akpınar, Hasan Divarcı, Hasan Güvenç Şimşek, Onur Oğan ve Turgut Durmaz'a üye belgeleri verildi, rozetleri ve keyfiyeleri konuk konuşmacı Özgür Ahmet Köse ve Başkan M.Aykut Ege tarafından takıldı.

ADNAN AZİZ AKPINAR

HASAN DİVARCI

HASAN GÜVENÇ ŞİMŞEK

OPR.DR.ONUR OĞAN

TURGUT DURMAZ

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, 2023 yılının ilk toplantısını yaptıklarını belirterek, bu yılın da YÖRSİAD'ın yılı olacağını söyledi. Üyelerden aldıkları güçle, yönetim ve tüm komisyonlarla birlikte yeni projelere imza atacaklarını söyleyen Başkan Ege, başta KKTC ve Romanya olmak üzere yurt dışına da dernek üyeleri ile birlikte iş gezileri yapmak için çalışmalar içinde olduklarını söyledi. Başkan Ege, konuk konuşmacı Özgür Ahmet Köse'ye de teşekkür etti.

Marka ve Hikaye Tasarımcısı Özgür Ahmet Köse, YÖRSİAD ailesi ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, marka Tasarımı ve marka stratejisi konusunda YÖRSİAD üyelerine bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda, duygusal ve akılda kalıcı marka hikayeleriyle, marka hikayesinin gücü ve etkisini ele alan Özgür Ahmet Köse, marka yolculuğunda ihtiyaç duyulan anahtar stratejiler, geleneksel ve yeni nesil pazarlama aksiyonları, hedef kitle analizinin nasıl yapılması gerektiği, marka tasarımı ve marka stratejisi oluştururken yapılması ve yapılmaması gerekenleri verdiği örnekleri anlattı.

Toplantı sonrası Başkan Ege tarafından Köse'ye bir teşekkür plaketi ve hatıra kutusu ile Yörüklerin simgesi keyfiye hediye edildi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile gece son buldu.

2023