2024 YÖRSİAD OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA YÖNETİM KURULU BAŞKANI AV.M.ALPER ORAL SEÇİLDİ.

YÖRSİAD'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ!

YENİ BAŞKAN; “MUSTAFA ALPER ORAL”

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( YÖRSİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde gerçekleştirildi.

Tek Liste ile seçime gidilirken, oy birliği ile yeni Başkan Mustafa Alper Oral oldu. Mustafa Alper Oral Başkanlığındaki YÖRSİAD'ın yeni Yönetim asil listesinde, Osman Güngör, Funda Gülel, Süleyman Kaplan, Özgür Coşkuner, Arif Bulut, Hasan Helvacılar, Hatice Onay Sarı ve Erdoğan Budak yer aldı.

Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, Divan Kurulu ise Semih Beken, Adem İnal ve Ayşegül Bileydi'den oluştu. Geçmiş dönem Başkanı M.Aykut Ege tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ve Denetim Raporunun okunması sonrası üyelerce ibra edildi. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu ise oy birliği kabul edilirken, BAKSİFED delege seçimi yapıldı ve ardından tahmini bütçe, dernek giriş ve üyelik aidatı belirlendi.

Aykut Ege'den teşekkür ve başarı dileği!

M.Aykut Ege yaptığı konuşmasında, görevi boyunca gösterilen desteğe teşekkür ederken, tüm üyelere teşekkürlerini sundu, yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alper Oral ve Yönetim Kuruluna başarı dileklerini iletti.

Aldığımız bayrağı bir adım öteye taşımak için bir yola çıkmış bulunuyoruz!

M.Aykut Ege'den bayrağı devralan yeni başkan Mustafa Alper Oral yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün burada Antalya'nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan ve marka değeri bilinirliği çok yüksek olan, ailemiz olarak gördüğümüz YÖRSİAD'ımızda bir bayrak değişim için toplandık. Bizden önceki yönetimlerden, aldığımız bayrağı bir adım öteye taşımak için bir yola çıkmış bulunuyoruz. Sektöründe öncü, mesleklerinin zirvesinde her birisi birbirinden değerli ve itibarlı iş insanlarından oluşan yeni yönetimimizle, başta ülkemiz sonra Antalyamız ve nihayetinde derneğimiz için faydalı çalışmalar yapacağımıza eminim. Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz derneğimizin yeni döneminde her birinizin desteğine daha fazla ihtiyaç duyacağız. Çıktığımız yolda desteklerinizin artarak devamını bekliyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Arkadaşlar gidip Toros Dağlarına bakınız! Eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda duman tütüyorsa, şunu çok iyi bilinki, bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez!' sözünden aldığımız güçle bu çadırı ayakta tutacağız ve dumanımızı tüttüreceğiz” diye konuştu.

YÖRSİAD yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu şu üyelerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Listesi: Mustafa Alper Oral, Osman Güngör, Funda Gülel, Süleyman Kaplan, Özgür Coşkuner, Arif Bulut, Hasan Helvacılar, Hatice Onay Sarı, Erdoğan Budak

Yönetim Kurulu Yedek Listesi: Ebru Kocaacar, Güneş Erkoç, Aslı Salur, Ali Karayel, Murat İlkan Karaduman, Ahmet Fuat Adar, Kemal Gürsoy,Bilal Oktar, Mehmet Manavoğlu

Denetim Kurulu Asil Liste: Seyfetin Şahin, Gökçen Deveci, Hüseyin Sarı

Denetim Kurulu Yedek Listesi: Turgut Durmaz, Yavuz Aksoy, Mustafa Künkçü

BAKSİFED Delegeleri Asil: Mustafa Aykut Ege, Ahmet Semih Beken, Mustafa Alper Oral

BAKSİFED Delegeleri Yedek: Osman Güngör, Süleyman Kaplan, Funda Gülel

18 Ocak 2024 – Perşembe / YÖRSİAD Basın Bülteni