YÖRSİAD SPONSORU OLDUĞU MİLLİ SPORCU YASEMİN ZENGİN'İN KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

YÖRSİAD, sponsoru olduğu milli sporcu Yasemin Zengin'in köyüne ziyarette bundu

MİLLİ SPORCUNUN KÖYÜNE BAYRAM YARDIMI

Bulgaristan'ın Nova Zagora kentinde 2016 yılında düzenlenen 8. Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak ülkemize büyük bir gurur yaşatan ve o tarihten bu yana YÖRSİAD'ın desteklediği Milli Sporcu Yasemin Zengin'in yaşadığı Burdur'un Çine köyüne, Yörük Sanayici ve İnsanları Derneği (YÖRSİAD) tarafından ziyarette bulunuldu.

Başkan Aykut Ege ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Coşkuner'in de hazır bulunduğu ziyarette Yasemin Zengin ile birlikte köyde ihtiyacı bulunan vatandaşlar için hazırlatılan bayram kolileri dağıtılırken, Yasemin Zengin'in antrenmanı izlendi ve başarı dileklerinde bulunuldu.

Köyde ihtiyaç sahiplerini dolaşarak hal hatır soran YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege yaptığı açıklamasında, “ YÖRSİAD olarak değerli sporcumuz Yasemin Zengin'i desteklemeye devam ediyor ve O'nun başarıları ile gurur duyuyoruz. Sık sık kendisini köyünde ziyaret ediyoruz. Ramazan ayı münasebeti ile ve yaklaşan bayram nedeniyle hem kendisini ve değerli Antrenörü Asım Yüz'ü ziyaret ettik hem de daha önce TED Koleji Lise 2. Sınıf öğrencisi Defne Has'ın organizasyonu ile ihtiyaç sahipleri için toplanan giyim malzemeleri ile bayram kolilerini köyde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Genç kardeşimiz Defne Has'a YÖRSİAD adına çok teşekkür ediyorum. Hayat paylaştıkça güzeldir diyoruz. Köyde ihtiyacı olan çok sayıda ailemizin yanında yer alarak onların bayramlarını kutladık. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz. Bu arada Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 18 Haziran'da Trabzon'da düzenlenecek olan Avrupa Dağ Koşusu, Dünya Yıldızlar Dağ Koşusu Kupası'nda yarışacak genç sporumuz Yasemin Zengin'e de başarı dileklerimizi ilettik” dedi.

YÖRSİAD'ın her zaman yanlarında olduğunu dile getiren başarılı sporcu Yasemin Zengin ise, sadece kendisinin değil köyünün de hatırlanmasının gururunu yaşadığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yasemin Zengin,” Yaptığım Dağ Koşusu sporu ile sadece ben değil köyüm Çine'de her yerde tanınıyor. Beni her konuda destekleyen YÖRSİAD'in büyük desteklerini görüyorum. Her zaman yanımdalar. Başarılarımda büyük katkıları var. Ülkemin adının ve ay yıldızlı bayrağımın yer aldığı milli formayı giymenin mutluluğu ve gururu ile çalışmalarımı sürdürüyorum. YÖRSİAD'a sadece beni değil köyümü de düşünüp ihtiyaç sahibi köylülerimize verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

2019