KASIM 2019 YÖRSİAD YÖNETİM KURULU KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ'YÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

YÖRSİAD HEYETİ KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI HAKAN TÜTÜNCÜ'YÜ ZİYARET ETTİ

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) Başkanı Aykut Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti. YÖRSİAD'ın çalışmalarını Başkan Tütüncü'ye aktaran Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Aykut Ege, yaptıkları projelerde verdiği destek için Tütüncü'ye teşekkürlerini sundu. Ziyarette YÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Nazif Eken, Zafer Kepez, Özlem Helvacıoğlu ve İbrahim Bayuk da yer aldı.

Başkan Tütüncü'nün YÖRSİAD'ın fahri üyesi olduğunu da belirten Başkan Ege, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları Antalya Ekonomi zirvesi konusunda da gelinen son durumu aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü YÖRSİAD'ı çok önemsediklerini ve Antalya'nın da kozmopolitesini çok iyi temsil eden müthiş bir gönüllü kuruluş olduğunu söyledi. Tütüncü, “YÖRSİAD'a bugünkü bu güzel ziyaret için çok teşekkür ediyorum. YÖRSİAD'ı çok önemsiyorum. Bölgemizin sevilen, takdir edilen ve Antalya'mızın da kozmopolitesini çok iyi temsil eden müthiş bir gönüllü sivil toplum kuruluşu. YÖRSİAD'a başarılar diliyorum. Birlikte bugüne kadar birçok sosyal projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içerisinde şimdi geleceğe bakıyoruz. Daha büyük hedefleri birlikte beraberce gerçekleştireceğiz. Önemli olan insanımıza, önemli olan şehrimize hizmet etmek. Bu yolculukta göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı da YÖRSİAD'ı başta Başkanı ve Yönetim Kurulu olmak üzere bütün üyeleri, gönül verenleri tebrik ediyorum” dedi.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege de ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, Başkan Tütüncü'nün her zamanki gibi kendilerine sadece makamı açmadığını gönlünü de açtığını ifade etti. Başkan Ege, “Bugün Hakan Tütüncü Başkanım YÖRSİAD Yönetim Kurulu olarak bizi makamında kabul etti. Her zamanki gibi sadece makamı değil, bize gönlünü açtı. Çok keyifli bir sohbet oldu. Başkanımızla YÖRSİAD'ın kuruduğundan beri bize destek olduğu için O'na teşekkürlerimizi ilettik ve bundan sonra desteklerinin artarak devam etmesini istedik. Başkanımızla yine birçok projede birlikte çalışma kararı aldık. Şu anda Antalya'mızın hazırlandığı Antalya Turizm Zirvesi konusunda da kendisinin desteklerini istedik. İlerleyen günlerde bu konuda kendisine daha geniş bir sunum yapmak istediğimizi söyledik. Bu keyifli sohbet ve ziyaret için Başkanıma bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

2019