2019 ŞUBAT YÖRSİAD YÖNETİM KURULU ANTALYA VALİSİ SAYIN VALİ KARALOĞLU'NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

VALİ KARALOĞLU'NA YÖRÜK KEYFİYESİ

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği)'nden Vali Münir Karaloğlu'na ziyaret!

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ege ve Üyeleri Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, başarı ve kolaylıklar diledi.

YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ege ziyaret konusunda yaptığı açıklamasında, “Yeni yönetimimiz olarak sayın Antalya Valimiz Münir Karaloğlu'nu ziyaret ettik. Derneğimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız projelerimiz hakkında bilgilendirdik. Özellikle önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız Antalya Ekonomi Zirvesi hakkında geldiğimiz son durumu kendisine aktardık ve bundan sonra şehrimiz adına yapacağımız projeler konusunda bilgiler verdik. Sayın valimiz yapacağımız projelerde yanımızda olacağını söyledi. Buda bizi çok mutlu etti” dedi.


Başkan Aykut Ege, Görüşme sonrası Yörüklerin simgesi Keyfiyeyi Antalya Valisi Karaloğlu'na hediye ederken günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

2019