2019 OCAK YÖRSİAD DOB'UN SAHNEYE KOYDUĞU 'BALENİN YILDIZLARI GALA GECESİ' BALE GÖSTERİSİ KOKTEYL'İNE SPONSOR OLDU

YÖRSİAD, BALENİN YILDIZLARI GALA GECESİ'NDE

Şef Bujor Hoinic yönetimindeki Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilen "Balenin Yıldızları Gala Gecesi" sanatseverlerin büyük ilgisini çekti.
Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin ve Antalya'dan devlet sanatçılarının sahne aldığı program sonrası YÖRSİAD (Yörük Sanayici İş Adamları Derneği) tarafından sanatçı ve programa katılan sanatseverlere bir kokteyl düzenlendi.

Haşim İşcan Kültür Merkezinde düzenlenen Balenin Yıldızları gösterisini, YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege eşi ATAV (Antalya Tanıtım Vakfı ) Başkanı Yeliz Gül Ege ile birlikte izlerken, YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri ve aileleri de gösteriye büyük ilgi gösterdi.

Antalyalılar tarafından büyük bir beğeni ile izlenen gösteri sonrası sanatçılar ile bir araya gelen YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ege, “Sanata destek vermek adına Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde gerçekleştirilen "Balenin Yıldızları Gala Gecesi “ne YÖRİAD üyelerimiz ve aileleri ile birlikte bir araya geldik. Çok keyifli bir gece yaşadık. YÖRSİAD olarak sadece işimize değil kültüre de destek veriyoruz. Bu etkinliğin ardından sanatçılarımız ve sanatseverlere dernek sponsorluğumuzda bir kokteyl düzenledik. Tüm sanatçılarımıza bu güzel akşam için teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyoruz” dedi.

İki pere olarak sergilenen gösteride sanatçılar, müzikleri Çaykovski, Barlog ve Marquez'e, ait olan bale repertuvarının en seçkin eserlerinden sevilen ve ünlü bölümleri sahneye taşıdı. Gecede Romeo ve Juliet balesi sahne alırken, Fındıkkıran, Kuğu Gölü balesi ve ardından Le Corsaire balesi ve Don Kişot balesi ile devam etti. Gecenin kapanışı ise Danzon eseri ile gerçekleştirildi.

2019