2019 MAYIS YÖRSİAD OLAĞAN TOPLANTISI KONUĞU RİXOS YKBAŞKANI SAYIN FETTAH TAMİNCE OLDU

YÖRSİAD'ın konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu.

YÖRSİAD'DA KONU: 'BAŞARILI BİR MARKA YARATMADA KÜRESEL VİZYON'

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) olağan toplantısı Akra Barut Otel'de iftar sonrası gerçekleştirildi.

Çok sayıda SİAD Temsilcisinin de katıldığı İftar ve Olağan toplantının konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu. 'Başarılı Bir Marka Yaratmada Küresel Vizyon' konulu konuşmasını yapan Tamince'yi çok sayıda YÖRSİAD üyesi dinlerken, gecede yeni YÖRSİAD üyeleri Doruk Özkan, M.Ümran Sarısakal, Nilay Özsan ve Yahya Küçükyılmaz'a konuk Fettah Tamince ve YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege tarafından rozetleri takıldı.

İftara ve Olağan toplantıya ilgi büyüktü

Başkan Aykut Ege yapılan çalışmaları özetledi

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege gecede yaptığı açılış konuşmasında, başarılı İş Adamı Fettah Tamince'yi ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, çalışmaları özetleyen bir konuşma yaptı. M.Aykut Ege, “ Ünü ülkemizi aşan bizi yatırımları ile ülkemize ve şehrimize kattığı vizyonu ile gururlandıran değerli İş Adamı Fettah Tamince'yi bugün ağırlıyoruz. Kendisine toplantımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz. Dönemimizin ilk üç ayını kendi aramızda kaynaşma ve ziyaretlere ayırmıştık. Nisan ayından itibaren Olağan toplantılarımıza başladık. Bu arada YÖRSİAD Aktif olarak çok güzel bir birliktelik ile Bahara Merhaba etkinliği yaptık. Bu tür etkinliklerimiz YÖRSİAD Aktif bünyesinde devam edecek. Bahçeşehir Koleji Antalya Lara Kampüsünde ödül törenine katıldık öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Bahçeşehir Koleji ile kodlama konusunda işbirliğimiz devam edecek. Bu dönem içerisinde Antalyaspor'u ziyaret ettik. Üye ziyaretlerimiz devam ediyor. Geleneksel Ramazan ayı çadırımız bu yıl yine Kepez'de küçük bir değişiklik ile gezici olarak ihtiyaç sahibi mahallerde yer alacak. Bu sene on farklı mahalleye YÖRSİAD olarak iftar vermiş olacağız. Bu sene 10.yılımız. Bu bakımdan 10 yılımızda da sizlere sürpriz bir aktivite de düşünüyoruz” dedi.

Fettah Tamince: Antalya benim sevdam!

YÖRSİAD'ın konuğu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince de yaptığı konuşmasında, Rixos markasının doğduğu Antalya'nın kendisini için çok önemli olduğunu ve Antalya'nın kendisi için bir sevda olduğunu söyledi.

Fettah Tamince “Antalya benim sevdam. Bu şehirde doğmadım ama bu şehirde büyüdüm. Bütün hatıralarım, bu şehirde. Kaleiçi'nin, Kemer'in,Belek'in , Kadriye'nin hayatımda çok farklı bir anlamı var. Bu şehri hem çok seviyorum hem de bu şehre çok önemli borcumun olduğunu düşünüyorum. Çünkü, Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, dünyanın en güzel kenti Antalya. Dünyanın birçok yerinde yatırımlarım var. Dünyanın birçok yerine gidip geliyorum. Nerdeyse yılda 250 gün seyehat ediyorum. Ama daha Antalya kadar güzeline rastlamadım. Doğası ile tarihi ile havası ile insanı ile Antalya dünyanın en güzel kenti. Ve bu kentten çıkma bir markayı da yönettiğim için de kendimi çok talihli sayıyorum. Aslında markaları kültürler doğuruyor. Sadece başarılı şahsiyetler değil. Markalar güçlü kültürlere ait kuruluşlardır“

“Benim hayallerim cebimde olanla doğru orantılı değil”

Her şeyin bir hayal ile başladığını söyleyen Tamince, “Arkadaşlarımla bir araya geldiğimde bana ‘parayı nasıl buluyorsun' diye soruyorlar. Bu soruya şu cevabı verdim: ‘Benim hayallerim cebimde olanla doğru orantılı değil.' Cebindeki ile doğru orantılı bir hayalin

Toplantı bitiminde katılımcılar anı fotografı çektirdi, konuk Fettah TAMİNCE'ye de Plaket ve Yörük Keyfiyesi takdim edildi.

2019