2019 MAYIS YÖRSİAD 8. GELENEKSEL İFTAR ÇADIRI

YÖRSİAD İFTAR GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yörük Sanayici ve İnsanları Derneği'nin (YÖRSİAD) Ramazan ayı ile birlikte geleneksel hale getirdiği iftar sofralarını bu senede kurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl her gün 500 kişiye kurulan iftar Çadırı bu yıl Kepez Belediyesi ile birlikte farklı mahallerde 800 kişiye ulaşacak şekilde kuruluyor.

Bu yıl 8'ncisi gerçekleştirilen iftar yemekleri etkinliklerinde, Ramazan ayı boyunca Kepez'de çeşitli mahallerde kurulan sofralarda 800 kişiye iftar yemeği veriliyor. Organizasyonu gerçekleştiren YÖRSİAD Yönetimi ve üyelerinden oluşan hayırsever iş adamları Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar vermenin huzur ve mutluluğunu yaşıyor.

Ramazan'ın ikinci haftasının ilk günü Yükseliş Mahallesi'nde verilen iftar yemeğine YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ile yönetim kurulunun yanı sıra Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Yükseliş Mahallesi Muhtarı Memduh Aydıncan ile mahalleliler katıldı. İftar öncesi Kura'an Tilaveti sunulurken, iftar sonrası ise dualar edildi.

YÖRSİAD işbirliği ile Kepez'deki bütün mahallerde iftar programları yapıyoruz!

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy'da Başkan Hakan Tütüncü'nün selamlarını ileterek“YÖRSİAD'ımız bilindiği gibi her yıl olduğu gibi bu yılda iftar vereceklerini bizlere ilettiler. Bizde kendilerine bu yıl bir değişiklik yaparak tavsiyede bulunarak, farklı mahallerde tüm halkımız ile birlikte mahalle aralarında verelim dedik. Değerli YÖRSİAD Başkanımız da bu isteğimizi kırmadı. Kepez Belediyesi olarak YÖRSİAD işbirliği ile Kepez'deki bütün mahallerde iftar programları yapıyoruz. YÖRSİAD'ın Başkanı ve tüm üyelerine bu hayırları için çok teşekkür ediyoruz. Hayırlarını Allah kabul etsin” dedi.

İftar yemeklerini gezici bir hale getirdik!

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açıklamasında, “YÖRSİAD olarak gelenekselleşmiş hale gelen İftar yemeğimizi bu sene farklılıklar yaparak, Kepez Belediyesi'nin önenirleri ile gezici bir hale getirdik. Daha önce sabit yerde verdiğimiz iftar yemeğimizi Kepez'in on farklı mahallesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için Kepez Belediyesi'nin desteği ile çok daha keyifli çok daha ahenkli bir şekilde iftarlar yaşıyoruz. Kepez Belediyesi'ne desteği için çok teşekkür ediyoruz. İftar yemeğimize katkı koyan tüm üyelerimize, hayır sahiplerine çok teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin” dedi.

Mahallemizde böyle güzellikleri buluşturdukları için Kepez Belediyesine e YÖRSİAD'a teşekkürler...

Yükseliş Mahallesi Muhtarı Memduh Aydıncan da mahallerinde İftarı YÖRSİAD ve Kepez Belediyesi ile birlikte huşu içinde açtıklarını belirterek,” Allah Razı olsun. YÖRSİAD'a çok teşekkür ediyoruz. Memleketimizin çoğu Yörük. Çok gurur ve onur duyduk. Bende bir Karakeçili Yörüğü olaraktan YÖRSİAD Başkanımıza ve genç iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallerde böyle güzellikleri buluşturdukları için Kepez Belediyesine ve YÖRSİAD'a mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

2019