2019 MART YÖRSİAD 2019 RUNATOLİA MARATONU'NDA ANTÇEV YARARINA KOŞTU

YÖRSİAD, ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI İLE YARDIMA KOŞTU

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da Runatolia'da yer alarak, koşarak eğitime destek verdi. YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ANTÇEV ( Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı ) adına koşarak, bağışları ile kız öğrencilerin eğitimlerine katkı sağladılar.

Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Milli sporcu Yasemin Zengin'de koştu

Runatolia Maratonuna, YÖRSİAD'ın desteklediği ve sponsor olduğu Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Milli sporcu Yasemin Zengin'de katıldı. Yasemin Zengin yaptığı açıklamasında, “YÖRSİAD her zaman benim için koşturuyor, ben de onlar için koşuyorum” dedi.

Bu konuda destek olmaktan da çok mutluyuz!

YÖRSİAD Başkan M.Aykut Ege de yaptığı açıklamasında “YÖRSİAD olarak bu yılda her yıl olduğu gibi büyük bir keyifle Run Runatolia'dayız. Bu sene Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı için koşuyoruz. Runatolia'nın Antalya için önemini biliyoruz. Katılım çok iyi. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelmiş spor aşığı ve proje için koşan birçok insan burada. ANTÇEV ile ‘Koşarak Yanımda ol' projesinden elde edilen gelirle, kız öğrencilerimizin yaşam düzeylerinin iyileşmesine katkıda bulunarak eğitim hayatlarında kalmalarına olanak sağlanmış olacağız. Bu konuda destek olmaktan da çok mutluyuz” dedi.

Elde edilen bağışlar ile 25 kız öğrenciye burs verilecek!

ANTÇEV, ‘Koşarak yanımda ol' projesi ile, bir yıl boyunca 25 kız öğrenciye burs vermek için 2019 RUN Antalya maratonunda yarışlara katılacak destekçilerden burs bağışı topladı. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Koşarak Yanımda ol projesinden elde edilen gelirle, kız öğrencilerin yaşam düzeylerinin iyileşmesine katkıda bulunulacak, eğitim hayatlarında kalmalarına olanak sağlanacak.

2019