2022 ŞUBAT YÖRSİAD KAHVALTI KONUĞUMUZ THK UÇUŞ AKADEMİSİ GENEL MÜDÜRÜ EĞİTMEN KPT.PLT.ÖZGÜR HAYATOĞLU OLDU

YÖRSİAD KENDİ ROTASINI KENDİ BELİRLEYECEK

“Antalya'dan Dünyaya , Kendi rotanı kendin belirle!”

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) geleneksel kahvaltılı toplantılarına devam ediyor. YÖRSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanı Semih Beken'in ev sahipliğinde Döşemealtı Hilmi Beken Restaurant'ta buluşan İş İnsanları, “Antalya'dan Dünyaya , Kendi rotanı kendin belirle!” konu başlığı altında THK Uçuş Akademisi Genel Müdürü Kpt.Plt. Özgür Hayatoğlu'nun katılımı ile sivil havacılık konusunda bilgiler aldılar.

Konuk Özgür Hayatoğlu, YÖRSİAD üyelerine sivil havacılığa nasıl girileceği, havayolu ve askeri havacılığın dışında sivil havacılığın ülkemizdeki konumu ve yeri ile bu işe nasıl başlanabileceği ve izlenecek yollar konusunda bilgiler verdi.

Toplantıya, Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi Genel Müdürü Özgür Hayatoğlu, Türk Hava Kurumu Uçuş Akademisi Eğitim Müdürü İbrahim Aykut Bali, Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanı Süleyman Girgin, Karain Havacılık Eğitim Merkezi Müdürü Halis Atmış, BAKSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kılıç, duayen iş insanı Hilmi Beken ve YÖRSİAD üyeleri katıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, “ Öncelikle konuk konuşmacı olarak toplantımıza katılan değerli Müdürümüz Özgür Hayatoğlu'na teşekkür etmek istiyorum. Hepimizin bildiği gibi Türkiye'de havacılık sektörü her geçen gün ilerliyor ve gelişiyor. Bu konuda biz iş insanları da bilgilenmek istedik. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

THK Uçuş Akademisi Genel Müdürü Kpt.Plt. Özgür Hayatoğlu yaptığı konuşmasında, YÖRSAİD'ın konuğu olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil havacılıktaki gelişmeleri paylaştı. Hayatoğlu “ Türk Hava Kurumu'nun Antalya Karain'de bulunan havaalanında yapılabilecek sportif ve genel havacılık faaliyetlerinin Antalya şehrine ve Türk Sivil Havacılığına önemli ölçüde katma değer katacağı ortada. Sivil havacılığın bu gelişim sürecinde iş insanlarının hem hobi hem de ticari amaçlı uçuşlar yapabileceğini söyleyebilirim. Antalya'nın Karain havaalanı gibi bir değerinin de havacılığa gönül verenler tarafından daha çok kullanılmasının yolu açıktır.”diye konuştu.

Toplantı sonrası YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, konuk Özgür Hayatoğlu'na Yörük keyfiyesi ve teşekkür plaketi sunarken, toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YÖRSİAD Basın Bülteni – 03.02.2022

2022