2022 ŞUBAT YÖRSİAD KAHVALTI KONUĞUMUZ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ DR.RAMAZAN KURTOĞLU OLDU

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu YÖRSİAD'ın konuğu oldu

“YENİ DÜNYA TASARIMI: SANAL PARA, SENTETİK İNSAN, LEGO DİN!”

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği'nin (YÖRSİAD) konuğu oldu. Best Western Khan Hotel'de düzenlenen toplantıya YÖRSİAD üyeleri büyük ilgi gösterirken, Konyaaltı Sanayici İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) Başkanı İlhami Kaplan da toplantıda yer alan isimlerdendi.

Toplantı sonrası konuk Dr.Ramazan Kurtoğlu yeni çıkan kitabı “Sanal Para, Sentetik İnsan, Logo Din ve Mahşerin Dört Atlısı” kitabını gelen üyelere imzaladı.

Toplantıda YÖRSİAD'a katılan yeni üyeler Ercan Ekim, Ersoy Çelik ve Mümin Kocaaku'ya rozetleri ve keyfileri konuk Dr.Ramazan Kurtoğlu ve Başkan M.Aykut Ege tarafından takıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, konuk Dr. Ramazan Kurtoğlu ile pandemi döneminde ZOOM üzerinden Online bir araya geldiklerini belirtirken, yüz yüze bir araya gelmekten de mutlu olduklarını söylerken “ Sayın Hocamızı aramızda görmekten çok mutluyuz. Değerli görüşlerini bizler ile paylaşan Sayın Dr. Ramazan Kurtoğlu'na bizlere verdiği çok değerli görüşleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dr.Ramazan Kurtoğlu yaptığı konuşmasında “1956 yılında Antalya'nın Serik ilçesinde doğdum. Fettahlı Yörüklerindendim. Bende yörüğüm. Yörüklerin böyle bir toplantısında bulunmaktan çok memnunum. Yörüklerin ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, siyasi ve sosyal konular ile daha yakından ilgilenmeleri bence rahmetli Atatürk'ün dediği gibi “Toroslarda duman tütüyorsa, ümidinizi kesmeyin” sözünün bence yeni bir versiyonu. Kutluyorum” dedi.

Hafta başında konu ile ilgili bir kitabının çıktığını da belirten Dr. Ramazan Kurtoğlu “Yeni bir dünya geliyor. Bu dünya bugüne kadar ki insanlığın tasavvur ettiği, dünyanın dışında bir dünya olacak. Nakitsiz, parasız bir toplum uygulanmak isteniyor. Tek tip insan modeli kurgulanmak isteniyor. Tek tip bir inanç kurgulanmak isteniyor. Her alanda buna saldırıyorlar. Doğrusu kapitalizm 200 yıldır insanın çevresini hayatını perişan eti. Şimdi de doğrudan insan bedenini, insan bireyini ve insan zihniyetini hedef alıyor.”diye konuştu.

Toplantı sonrası YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, konuk Dr. Ramazan Kurtoğlu'na bir teşekkür plaketi verdi ve Yörüklerin simgesi keyfiye taktı.

17.02.2022 – YÖRSİAD Basın Servisi

2022