2022 MART YÖRSİAD RUNTALYA'DA ANTÇEV YARARINA KOŞUYOR

YÖRSİAD, RUNTALYA'DA ‘İYİLİK PEŞİNDE KOŞTU'

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD), bu yıl 17.si düzenlenen ve Antalya'nın önemli bir markası haline gelen RUNTALYA'da yerini alarak, iyilik peşinde koştu.

Sporu ve sağlıklı yaşamı hayat tarzı olarak benimsemiş profesyonel ve amatör koşucular ile sivil toplum kuruluşlarını bir festival atmosferinde buluşturan “RUNTALYA Presented by Fraport TAV” yine renkli görüntüleri sahne oldu.

Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) yararına koşan YÖRSİAD; Yönetim Kurulu Başkanı M.Aykut Ege ve Yönetim Kurulu ve üyelerin katılımı ile yine çok değerli bir katkı sundu.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açıklamasında “Hep birlikte YÖRSİAD ailesi olarak RUNTALYA için bir araya geldik. Tüm Antalya, tüm Türkiye ve yurt dışından gelen konuklarımız ile birçok insan sosyal projeler için koşuyor, güzellik için ve iyilik için koşuyor. Bizde Antalyamızın çok değerli vakfı ANTÇEV ailesi ile birlikte eğitime destek için, iyilik peşinde koşuyoruz. Antalya'nın bu önemli aktivitesi yine her seneki gibi cıvıl cıvıl. Burada olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültü Vakfı (ANTÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Özkan da yaptığı açıklamasında YÖRSİAD'ın desteği için teşekkür ederek “ İkincisine katıldığımız RUNTALYA Uluslararası Maratonunda 25 kız öğrencimizin okutulması projesi için koşuyoruz ve 100 bin TL. toplama hedefimiz vardı. Hedefimize bugün itibarı ile ulaşmış bulunuyoruz. Bazı sivil toplum örgütlerimiz bizleri desteklediler bunların içerisinde YÖRSİAD'da var. 2019 yılında da desteklemişlerdi bizleri. Çok teşekkür ediyoruz, mutluyuz. “diye konuştu.

Öte yandan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da RUNTALYA'da yer alırken, YÖRSİAD'ın çok önemli bir işe daha imza attığını söyledi. Uysal “ Yörük Sanayici ve İş İnsanları derneğimiz Antalyamızdaki bütün hayır işlerinde, topluma ve kamu yararına bütün işlerde var. 6 Mart Atatürk'ün Antalya'ya gelişi harika bir gün. Bu özel ve güzel günde YÖRSİAD, RUNTALYA koşumuzda da var. YÖRSİAD'la gurur duyuyoruz” diye konuştu.

2022