2022 KASIM YÖRSİAD KAHVALTILI TOPLANTISINDA AKADEMİSYEN-YAZAR PROF.DR.UĞUR BATI'YI KONUK KONUŞMACI OLARAK AĞIRLADI

YÖRSİAD'DA KONU “DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM: YENİ BİR SEN YARATMAK”

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD ) Kasım ayı kahvaltılı toplantısını Su Hotel'de düzenledi. YÖRSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Akademisyen - Yazar Prof.Dr. Uğur Batı, 'Değişim ve Dönüşüm: Yeni Bir Sen Yaratmak' konulu bir sunum yaptı.

Ayrıca sunum öncesi dernek üyesi Ahmet Fuat Adar, Borsa ve Teknik Analiz Eğitimi sunumu yaptı.

Av. Ozan Gürgöz de KVKK hakkında bir sunum yaptı.

Sunum öncesi yeni üyeler Adem Ünlüoğlu, Bilal Oktar, Cihan Korkusuz, Ercan Mutlu ve Sümeyye Çakıroğlu'na rozetleri konuk Uğur Batı tarafından takıldı.

ADEM ÜNLÜOĞLU

BİLAL OKTAR

CİHAN KORKUSUZ

ERCAN MUTLU

SÜMEYYE ÇAKIROĞLU

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, dernek olarak yaptıkları toplantılar ile birbirinden özel konuğu üyeler ile buluşturduklarına dikkat çekerek, Akademisyen - Yazar Prof.Dr. Uğur Batı'ya ve dernek üyelerinin gündeme ilişkin yaptıkları bilgilendirmeler için teşekkürlerini sundu. Başkan Ege, gelecek dönemde yapılması planlanan etkinlikler konusunda da üyeleri bilgilendirdi.

Yazar ve akademisyen Prof. Dr. Uğur Batı yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD'ın daveti için teşekkür ederek, değişim ve dönüşümün önemine dikkat çekti ve dijitalleşmenin geldiği noktada, Metaverse'nin önemine dikkat çekti, ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Batı “Tüm dijital dünyaların birleştirilmesiyle oluşturulan kolektif sanal paylaşım alanı olan Metaverse son zamanların en çok konuşulan teknolojilerin başında geliyor.”diye konuştu.

YÖRSİAD Kahvaltılı Toplantımızda, YÖRSİAD Golf Eğitimlerimiz neticesinde , eğitimlerini tamamlayan Sayın Miray KORALTÜRK ve Yavuz AKSOY 'a golf plaketlerini , Golf Eğitmenimiz ve YÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Erdoğan BUDAK verirken , başarı belgelerini de Başkanımız M.Aykut EGE takdim etti.

MMİRAY KORALTÜRK

YAVUZ AKSOY

YÖRSİAD Kahvaltılı Toplantımızın sonunda , Başkanımız M.Aykut EGE, Konuk Konuşmacımız Sayın Prof.Dr. Uğur BATI'ya katılımlarından dolayı teşekkür plaketi, Yörük Keyfiyesi ve YÖRSİAD Hatıra Kutusu takdim etti.

Toplantı tüm konukların bir arada yer aldığı fotoğraf çekimi ile son buldu.

2022