2021 YÖRSİAD KAHVALTILI TOPLANTISI KONUĞU DR.MURAT KAPLAN OLDU

“HER ŞEY APAÇIK ORTADA!”

YÖRSİAD'ın konuğu Bilim İnsanı, Araştırmacı Yazar ve Adli Psikoloji Uzmanı Dr. Murat Kaplan oldu.

YÖRSİAD ( YÖRÜK Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Aralık Ayı Kahvaltı Toplantısını Best Western Khan Hotel'de gerçekleştirdi. Konuk konuşmacı olarak, Bilim İnsanı, Araştırmacı Yazar ve Adli Psikoloji Uzmanı Dr. Murat KAPLAN'ın katıldığı toplantıya dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, bu senenin YÖRSİAD'ın yılı olduğunu belirtirken özellikle son dönem yaptıkları aktiviteler ile gündemde olduklarını vurguladı. Başkan Ege son olarak, Yörük Türkmen Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenledikleri Yörük Sempozyumu ve gecesi ile yörük kültürünü geleceğe taşımanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Başkan Aykut Ege konuk Dr. Murat Kaplan'ın toplantılarına katılmalarından ve konuk olmasından dolayı teşekkür ederken“ Bu yıl YÖRSİAD'ın yılı dedik. Bu konuda yaptığımız etkinlikler ve organizasyonlara verdiğimiz destekler ile bunun heyecanını yaşadık. Son olarak Yörük kültürümüzün özellikle gençlerimiz tarafından daha çok bilinmesi adına düzenlediğimiz Yörük kültürü sempozyumu ve gecesi ile Yörük kültürünü geleceğe taşımanın heyecanını yaşadık. Üye sayımız artıyor. Pandemi döneminde gerçekleştiremediğimiz aramıza yeni katılan üyelerimize aramıza hoş geldiniz mesajımı iletiyorum” dedi.

Dr. Murat Kaplan 'Her şey Apaçık Ortada' konulu bir sunum gerçekleştirdi. Kaplan yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD'ın konuğu olmaktan dolayı memnuniyeti dile getirdi ve vyaptığı sunumunda yüz okuma, beden dili ve davranış analizi ışığında kişilik tespitleri konusunda üyelere örneklerle bilgiler verdi.

Toplantı öncesi pandemi döneminde derneğe üye olan ve bu arada rozetleri takılmayan Erdoğan Budak, Güneş Erkoç, Mustafa Koç, Aslı Salur, Demet Selek, Yusuf Özcan,Ezgi Bayrakeri ve Murat İlkan Karaduman'a rozetleri takıldı ve üyelik belgeleri verildi.

ASLI SALUR

GÜNEŞ ERKOÇ

MUSTAFA KOÇ

MURAT İLKAN KARADUMAN

DEMET SELEK

ERDOĞAN BUDAK

Toplantıda dernek üyelerinden İş İnsanları Emrah Ayhan ve Kemer Yörük Beyi Durmuş Can'ın doğum günleri kutlandı. Toplantı sonrası Başkan Ege, Konuk Dr.Murat Kaplan'a keyfiye taktı günün anısına bir plaket verdi ve sonrasında tüm üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

YÖRSİAD Basın Servisi – 15.12.2021

2021