2021 YÖRSİAD AKADEMİ 'HAYATA FELSEFE İLE BAKMAK' EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

YÖRSİAD FELSEFEYE GİRİŞ YAPTI

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) bünyesinde yer alan YÖRSİAD Akademi ile eğitime ağırlık vermeye devam ediyor. Kısa bir süre önce üyelerin spor ile buluşmaları amacı ile Belek'te Golf dersleri alan Yörük Sanayici İş İnsanları şimdide Felsefe dersleri almaya başladı. Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yusuf Örnek'in verdiği ilk derste bir araya gelen iş insanları 10 ders ile Felsefeye giriş derslerini tamamlamış olacak. İlk eğitim YÖRSİAD ÜYESİ Adem İnal'ın Kleiçi'nde yer alan evinin bahçesinde aile ortamı şeklinde gerçekleştirildi.

İş hayatında olduğu kadar diğer alanlarda da kendilerini geliştirmek istediklerini belirten YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, “İşimizde olduğu gibi diğer alanlarda da kendimizi geliştirmek amacıyla özellikle YÖRSİAD Akademi ile birlikte çeşitli eğitimlere imza atıyoruz. Geçtiğimiz aylarda üylerimizin spor eğitimleri konusunda Golf eğitimlerini başarı ile tamamlamıştık. Şimdi Felsefe konusunda eğitimler almak için Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yusuf Örnek'in dersleri ile üyelerimiz ile bir araya geliyoruz. Yusuf Örnek hocamız ile felsefe alanında çok kıymetli bir hoca. Onunla felsefe serüvenine giriş yapmak çok iyi oldu. Globalleşen dünyada felsefe önemli bir yer kaplıyor. “dedi.

YÖRSİAD üyeleri felsefe derslerini farklı ortamlarda yapacaklar. Zaman zaman bölgedeki tarihi alanlar gezilirken, burada mistik atmosferde felsefe dersleri iş insanlarına verilecek.

Öte yandan, Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Yusuf Örnek de YÖRSİAD üyeleri ile bu dersleri paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2021