2021 ŞUBAT ÜYE KOMİTESİ KONUĞU YÖRSİAD KURUCU BAŞKANI SEMİH BEKEN OLDU

YÖRSİAD Üye Komitesi Online Toplantısının bu haftaki konuğu YÖRSİAD Kurucu Başkanı Sayın Semih BEKEN oldu. Aynı zamanda YÖRSİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanımız olan Semih BEKEN, YÖRSİAD'ı , ANTALYA'yı ve Pandemi sürecini değerlendirdi.

Sayın Semih BEKEN, YÖRSİAD Kurucu Başkanlığı yanında, şu anda derneğin Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Sayın BEKEN, Antalya Kent Konseyi Ekonomi Grubu Başkanı, TABGİS (İstanbul) Yönetim Kurulu Üyesi, YÖRSİAD olarak üyesi olduğumuz BAKSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreteri ve aynı zamanda Antalya Romanya Fahri Konsolosluğu görevlerine de devam etmektedir.

YÖRSİAD Kurucu Başkanı Sayın Semih BEKEN, konuşmasına , öncelikle bu pandemi döneminde , dernek üyeleri ile yüzyüze görüşmeyi özlediğini, YÖRSİAD Üye komitesinin kendisini konuk etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kişisel olarak hepimizin önceliğinin kendisi, ailesi ve işi olduğunu, ama sonrasında hem sosyal anlamda aktif olmak gerektiğini, hem kültürümüze hem işimize sahip olabileceğimizi belirtti.Bireysellikten çıkıp , kollektif olmak önemli. Ekip olarak çalışarak hem kendimizi geliştiriyoruz hem de şehrimize ve kültürümüze değer katıyoruz, dedi.

YÖRSİAD'ın 2009'da kurulduğu günden bugüne çok yol katettiğini, kendisinin 3 dönem YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktan büyük gurur duyduğunu , Başkan olduğu 3 dönemde de, Başkan olarak ön planda kendisinin olduğunu fakat bunun bir ekip işi olduğunu söyledi.

2021 yılında Üye komitesi ve diğer komitelerin çalışmalarının dernekteki tüm üyelerin Pandemi Dönemi durgunluğundan çıkıp heyecanlanmasına vesile olduklarını söyledi.

SORU-CEVAP

Toplantının sonunda , Katılım gösteren Komite Üyelerimiz , değerli konuğumuza sorularını ilettiler.

ADEM İNAL

ARİF BULUT

FATİH ŞAHİN

GÜNEŞ ERKOÇ

M.ALPER ORAL

Toplantının moderatörlüğünü de yapan Üye Komitesi Başkanı Sayın Süleyman KAPLAN, Sayın Semih BEKEN'i Üye Komitesi olarak ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek toplantıyı sonlandırdı.

2021