2020 MART ROBOTİK KODLAMADA “YÖRÜK İZLERİ”

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş İnsanları ) ve Kuyu Danışmanlıkortaklaşa projesi ile Antalya'da gerçekleştirilecek ve Konyaaltı Belediyesi'ninde çözüm ortağı olacağı eğitim projesi için ortaklık protokolü imzalandı.

KonyaaltıBelediyesi'nde imzalanan protokol sonrasında eğitim için stratejik planlama veorganizasyon koşulları belirlenmeye başlandı.Önümüzdeki süreçte geleceğe dair eğitim organizasyonlarınınRobotik Kodlama Eğitimleri ile pekiştirileceği proje için 3 kurum Japon YerelKalkınma Destek Programı başvurusunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili olarak,açıklamalarda bulunan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen "Evlatlarımızın geleceği için yapılmasıgereken tüm tahsislerin sorgulanmadan Konyaaltı ve Antalya çevresindeyapılmasına tüm gücümüzle destek vereceğiz. Yalnız Robotik Kodlama bilenbireyler değil hayatta sorumluluğunu bilen ve öz benlik bilinci taşıyanbireylerin kazandırılmasına yönelik bu ortaklıkla eğitim alanında büyükbaşarılara adım atacağımızı biliyorum. Başta projenin mimarı YÖRSİAD'a ve çözümortaklarına teşekkür ediyorum, her şey Antalyamız ve Halkımız için!" dedi.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ise projeye dahil olmaktanduydukları memnuniyeti dile getirerek "Bu güzel projenin yürütücüsü olmakve paydaşlarımızın gücü sayesinde Antalya'nın geleceğine diğer projelerimizdekigibi katkıda bulunmak bizleri son derece memnun ediyor" dedi.

Protokolde imzası bulunan ve projenin gerçekleşmesinde büyükemeği olan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan"Geleceğe dair ektiğimiz bu tohumların evlatlarımızın yaşamınadokunacağından hiç şüphemiz yok. Çalışmalarımızı bu çerçevede katlanaraksürdürüyoruz. Gerek şimdi gerek ilerleyen aşamalar için planlarımızı buçerçevede stratejik adımlarla güçlendiriyoruz. Kültür öğelerimizin değeredönüştüğü bu projenin paydaşı olmak bizim için başarıya attığımız diğeradımlarımız kadar değerli ve güzel." Diye konuştu.

KUYU Danışmanlık organizasyonu ile gerçekleştirilecek eğitim projesi ile ilgili tümdetaylar kamuoyu bilgilendirmesi ile duyurulacak.

2020