YÖRSİAD 2018 ARALIK OLAĞAN TOPLANTI KONUŞMACISI YÖRSİAD BAŞKANI SEMİH BEKEN OLDU

YÖRSİAD BAŞKANI SEMİH BEKEN'DEN VEDA YEMEĞİ

Kurulduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) Aralık ayı olağan toplantısını Akra Barut Hotel'de gerçekleştirdi.Üç dönemden bu yana Başkanlık görevi yürüten Başkan Semih Beken'in Başkanlığa vedasının gerçekleştiği gecede duygusal anlar yaşandı.

Bu asla bir veda değil yeni başlangıçlar için bir görev teslimi!

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken gecede yaptığı veda konuşmasında, “20 Aralık'ta gerçekleşecek Genel Kurul ile kurucusu olduğum ve üç dönem Başkanlığını yaptığım YÖRSİAD'ın Başkanlığına veda edeceğim. Bu veda YÖRSİAD'dan tamamen koptuğum anlamına gelmiyor. Bu asla bir veda değil yeni başlangıçlar için bir görev teslimi. Yine Derneğimizin içinde yer alacağım. YÖRSİAD benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. 2009'dan bu yana Üyelerimizin de büyük katkı ve destekleri ile çok ciddi çalışmalara imza attık. Derneğimizi Antalya'da tanınır bir hale getirdik. Başkanlığı bırakmak zor ama değişiminde gerekli olduğunu düşünenlerdenim. Umarım benden sonra gelecek Başkan ve Yönetimimiz bayrağı daha da yukarıya taşıyacaklardır. Bundan hiç şüphem yok” dedi.

Yeni üyelere rozetler takıldı...

Toplantı öncesi her geçen gün üye sayısını arttıran YÖRSİAD'ın yeni üyeleri Emir Gündal, Emrah Ayhan ve Mustafa Çolak'a rozetleri Başkan Semih Beken tarafından takıldı. Gecede, kuruluşundan bu yana emekleri olan kurucu Yönetim Kurulu Üyelerine plaketler verilirken, diğer üyelere de teşekkür belgeleri taktim edildi.

Sadece işimize değil, kültürümüze de sahip çıkıyoruz!

Semih Beken, sadece işlerine değil, kültüre de sahip çıktıklarını belirten konuşmasında, “YÖRSİAD İş dünyasında ve sosyal anlamda gerçekleştirdiği projeler ve yapmış olduğu toplantı, projeler ve iş birlikleri ile öncelikle şehrimizde ve bölgemizde olmak üzere, ülkemizin önemli derneği haline gelmiştir. Bunun gururunu yaşıyorum. Öncelikle aile içi eğitim başta olmak üzere her zaman eğitime ve insana verdiğimiz önem ile fark yaratmaya çalıştık. Bu süre içerisinde, ailem başta olmak üzere, yönetimde beraber görev aldığım arkadaşlarımız ve tüm dernek üyesi arkadaşlarımıza vermiş oldukları destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Beken, Yönetim ve üyelerin hazır bulunduğu gecede bir konuşma yaparak, 2009'dan bu yana yaptıkları çalışmaları, hazırlanan videolar ile paylaştı. YÖRSİAD Yönetimi, Başkan Beken'e bir sürpriz yaparak üzerinde YÖRSAİD yazılı pastayı kendisine sunarken Başkan Beken pastayı eşi Sultan Beken ile birlikte kesti.