2018 YÖRSİAD ve BÜYÜKANTALYASPOR DERNEĞİ DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NU KAHVALTI TOPLANTISINDA AĞIRLADI

Dışişleri Bakanı Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, YÖRSİAD ve Büyük Antalyaspor Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltıya katıldı.

ÇAVUŞOĞLU “YÖRSİAD GİBİ HALKIN İÇİNDE OLAN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİZİM EN İYİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZDIR”

Dışişleri Bakanı Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, YÖRSİAD ve Büyük Antalyaspor Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı etkinliğinde İş adamları ile bir araya geldi. Lara'da Neyla Cafe'de düzenlenen kahvaltı organizasyonuna YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin, Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Konysiad Başkanı İlhami Kaplan ile çok sayıda davetli katıldı.

Aziz Çetin: “Derneğimiz, taraftarın üzerine kurulu olmasıdır”

Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin yaptığı konuşmasında “Büyük Antalyaspor Derneği ve YÖRSİAD olarak geçen senede bu organizasyonun aynısını yapmış sayın Bakanımızı ağırlamıştık. Kendisine bizlerle beraber olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, taraftarın üzerine kurulu olmasıdır. Misyonumuz hem ulusal hem de uluslar arası turnuvalarda başarılı olmak ve bu başarılan kalıcı olmasını sağlamaktır. Başarılı olmanın temeli ise kentin iş adamlarının, politikacıların, STK'ların ve esnafların bir arada olmasından geçmektedir” dedi.

Semih Beken: “Sayın Bakanımıza başarı dileklerimizi iletiyoruz”

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken yaptığı açıklamasında “Antalyalı olan dostların buluşmasında bizler ile birlikte olan sayın Bakanımız ile büyük gurur duyuyoruz. Sayın Bakanımız her zaman kapılarını bize açık tutmuş ve her zaman bizim yanımızda olmuştur. Kendisine ne zaman ulaştıysak doğru olanı her zaman desteklemiş, yanlış olduğunda ise bizleri her zaman olumlu yönde yol göstermiştir. Başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Çavuşoğlu: Maddi manevi Antalyaspor'un yanındayız!

Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da yaptığı konuşmasında, “YÖRSİAD ve Büyük Antalyaspor Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği bu kahvaltı etkinliğinde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Semih Beken ve Aziz Çetin Başkanımıza bizleri sizler ile buluşturdukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu buluşmalarımız artık geleneksel hale geldi. Bende bir Yörük olarak YÖRSİAD'ın doğal bir üyesi olmaktan ve Antalyaspor sevdalısı bir kardeşiniz olmaktan Büyük Antalyaspor Derneği mensubu olmaktan da büyük bir onur duyuyorum. Antalyaspor'umuz geçen sene biraz inişli çıkışlı bir sezon yaşamış olsa da, bu yıl yeni hocamız ve sayın Başkanımızın da çabaları ile hak ettiği noktalara gelecektir. Cihan Bulut Başkanımız ve yönetimine desteğimiz ve güvenimiz tamdır. Maddi manevi Antalyaspor'un yanındayız” dedi.

“YÖRSİAD'ın kendi alanı dışında halkın içinde olmasını önemsiyorum!”

Bakan Çavuşoğlu, YÖRSİAD'ın kendi alanı dışında halkın içinde olmasını önemsediğini de belirterek, “YÖRSİAD'ın halkla bütünleştiğini görüyorum. Örneğin Ramazan ayında İftar sofralarını ihtiyaç sahipleri için kurmuş olmaları oldukça dikkat çekici. İnşallah bu sofralar sadece Ramazan aylarında değil yılın tüm zamanlarında gerçekleşir. Esasen Sivil toplum örgütleri sadece kendi çıkarları için kurulursa belli bir düzeyde etkisi olur ve saygınlığının da etkisi dar olur. Ama toplumla, şehirle bütünleşen bir sivil toplum örgütüyse halk tarafında ve bizler tarafından da daha çok sevilir sayılır. YÖRSİAD gibi Halkın içinde olan sivil toplum örgütleri bizim en iyi çalışma arkadaşlarımızdır” dedi.

Toplantı sonrası YÖRSİAD Başkanı Semih Beken tarafından Bakan Çavuşoğlu'na Yörüklerin simgesi keyfiye ve teşekkür belgesi verilirken, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin tarafından da Antalyaspor logolu futbol topu hediye edildi. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.