2018 YÖRSİAD EKİM AYI OLAĞAN TOPLANTISI KONUĞU SOSYAL GİRİŞİMCİ IMPACT JUNKİE ŞİRKETİ'NİN KURUCUSU PHILIP HARDING OLDU

Amerikalı sosyal girişimci ve “İnsanları sev, bir yerlere git ve hayatları değiştir” mottosuyla faaliyet gösteren ve sosyal girişimciliğin en önemli örneklerinden Impact Junkie'nin kurucusu Philip Harding'i ağırladı.

ABD Büyükelçiliği'nin katkıları ile konuk konuşmacı olarak Harvard Mezunu (2014 Harvard Üniversitesi Kapanış Konuşmasını yapan), Impact Junkie Şirketinin Kurucusu Philip Harding'in katıldığı 'Harvard'dan sonra Girişimcilik Yolculuğu' konulu 'YÖRSİAD Ekim Ayı Olağan Toplantısı Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi.

Toplantıya ilgi büyüktü!...

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıya YÖRSİAD üyelerinin yanı sıra ANSİAD Başkanı M.Sadi Kan, AGİDER Başkanı Dr.Figen Sayın Yıldıran, ANTİKAD Başkanı Dr. Aynur Doğan, BUSİAD Başkanı Deniz Kurt, ANTiMDER Başkanı Osman Güngör de katıldı. Gecede YÖRSİAD'ın yeni üyeleri Mehmet Ök ve Süleyman Kaplan'a rozetleri Başkan Semih Beken ve konuk Philip Harding tarafından takıldı.

YÖRSİAD'ın onursal üyesi oldu!

Açılış konuşmasını yapan Semih Beken, YÖRSİAD'ın çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Amerikalı sosyal girişimci ve “İnsanları sev, bir yerlere git ve hayatları değiştir” mottosuyla faaliyet gösteren ve sosyal girişimciliğin en önemli örneklerinden Impact Junkie'nin kurucusu Philip Harding'i ağırlamaktan oldukça mutluyuz. Kendisini YÖRSİAD'ın onursal üyesi yapıyoruz. İnşallah karşılıklı iş birliğimiz bundan sonra devam edecek” dedi.

Türk Misafirperverliği beni çok etkiledi!

Söyleşi boyunca Philip Harding, dünyanın çeşitli ülkelerindeki girişimlerinden örnekler paylaşırken, sosyal girişimcilik hakkında ipuçları verdi ve bu konularda nasıl ilerlenebileceğini yaptığı sunum ile paylaştı. Harding, dünyanın bir çok ülkesini gezdiğini ve ilk defa Türkiye'ye geldiğini de belirterek, “Dünyanın dört bir yanını gezdim. Ancak burada gördüğüm en önemli özellik misafirperverlik. Burada insanlar çok cana yakınlar. Ayrıca geldiğim günden bu yana bizlere her gittiğimiz yerde Türk Kahvesi ve çay ikram edilmesi de beni çok şaşırttı” dedi.

Başkan Beken, Yörüklerin simgesi olan keyfiye taktı!..

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, konuk Philip Harding'e doğum günü sürprizi yaparak, iyi ki doğdun sesleri altında kendisine pasta ikram etti. Konuk Harding'e Yörüklerin simgesi olan keyfiye takan Başkan Beken ardından, konuk Philip Harding ve tüm üyeler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.