2018 YÖRSİAD AKTİF 2018 RUNATOLİ MARATONU'NDA AÇEV'İN KAMPANYASI İÇİN KOŞTU

YÖRSİAD, RUNATOLİA MARATONUNDA
AÇEV'İN 'İLK İŞ BABALIK' KAMPANYASI İÇİN KOŞTU

Maratona, YÖRSİAD'ın desteklediği ve sponsor olduğu Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Milli sporcu Yasemin Zengin'de katılırken, AÇEV'in “İlk İş Babalık” kampanyasına destek olan Yörük Sanayici ve İş Adamları hem koştular hem de kampanyaya destek oldular.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Runatolia Maratonu'na katılan Antalya'nın aktif SİAD'larından YÖRSİAD (Yörük Sanayici İş Adamları Derneğ ) farkındalık yaratmak amacıyla yine AÇEV ( Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) için koştu. Maratona, YÖRSİAD'ın sosyal proje olarak desteklediği ve sponsor olduğu Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu Milli sporcu Yasemin Zengin'de katılırken, AÇEV'in “İlk İş Babalık” kampanyasına destek olan Yörük Sanayici ve İş Adamları, hem koştular hem de kampanyaya destek oldular. Milli sporcu Zengin, YÖRSİAD VE AÇEV iş birliği ile “İlk iş babalık” projesine destek vermekten mutlu olduğunu söyledi.

Antalya Cam Piramit önünden verilen start ile gerçekleştirilen ve binlerce kişinin koştuğu Runatolia Maratonu'na şehir dışında bulunan YÖRSİAD Başkanı Semih Beken katılamazken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aykut Ege ile Yönetim Kurulu ve Üyeleri de katılımları ile projeye büyük destek verdi. Oldukça renkli görüntülerin yer aldığı koşu öncesi AÇEV Vakfı ile YÖRSİAD üyeleri bir arada günün anlam ve önemini belirten birer fotoğraf çektirdiler.

İlk İş Babalık projesini destekliyoruz!

YÖRSİAD Başkan Yardımcısı Aykut Ege yaptığı açıklamasında, “ Her sene olduğu gibi bu yıl da Runatolia Maratonu'nda YÖRSİAD olarak AÇEV ile birlikte koşuyoruz. İlk İş Babalık projesini destekliyoruz. Antalya ve YÖRSİAD için önemli bir proje ve bunun heyecanını yaşıyoruz. Buradan AÇEV'e destek olunması konusunda çağrıda bulunuyoruz” dedi.

AÇEV ( Anne Çocuk Eğitim Vakfı ) Baba Destek Programı Direktörü Ahmet Çetin de önemli bir projede YÖRSİAD ile birlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “ Burada İlk iş babalık diyoruz. Neden ilk iş babalık diyoruz. Çünkü, çocukların bakımlarında babalar sorumluluk almalı, onlarla vakit geçirmeli. Bu konuda YÖRSİAD bizleri desteklediği için çok teşekkür ediyor ve YÖRSAİD'ın bu örnek işbirliğinin diğer kurumlara da örnek olmasını istiyoruz” dedi.