2018 EKİM YÖRSİAD KAHVALTI TOPLANTISI

YÖRÜK VE SANAYİCİ İŞ ADAMLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Antalya'da kurulu bulunan YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ), yeni üyesi olan Best Western Plus Khan Hotel Otel sahibi Emir Gündal'ın verdiği kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Beken, üyeleri Emir Gündal'ın verdikleri kahvaltı için teşekkür ederken, kendisine Yörük Kefiyesi taktı.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, yaptığı konuşmasında sözlerine Batman'da yaşanan hain terör saldırısında şehit olan askerleri rahmetle anarak başlarken, “Güne yine hüzünlü buluşuyoruz. Batman'da yaşanan ve teröristlerin hain saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, yakınlarına ve Türk Milletine de sabırlar diliyorum. Bu haber bizleri çok üzdü. İnşallah bu son olur.Teröre lanet okuyoruz”dedi.

BaşkanBeken, “Üyelerimiz arasında kaynaşmayı arttırmak amacıyla üyemiz Emir Gündal'ınkahvaltı organizasyonu ile bir araya geldik. Tüm üyelerimizin fikirlerini ve görüş alışverişlerini almak amacıyla bir araya geliyoruz. Bu buluşmalarımız özellikle kış aylarında daha da sık devam edecek”dedi.

Best Western Plus KhanHotel Otel sahibi Emir Gündal ise YÖRSİAD üyeleri ile birlikte kahvaltıda buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ YÖRSİAD'ın yaklaşık dört aylık yeni üyelerinden birisiyim. Böylesine bir ailenin içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu tip organizasyonların daha da devam etmesini arzu ediyorum. Bir arada olmamızın getirisini hep birlikte görmüş oluruz” dedi.