2017 YÖRSİAD ve BÜYÜKANTALYASPOR DERNEĞİ DIŞİŞLERİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NU KAHVALTI TOPLANTISINDA AĞIRLADI

Dışişleri Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Büyük Antalyaspor Derneği ve YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği işbirliği ile düzenlenen kahvaltıya katıldı.Lara Fener Yolu üzerinde bulunan NEYLA Cafe Bistro'da organize edilen kahvaltıda,

Davetlerini kırmayarak Kahvaltı programına katılan Bakan ÇAVUŞOĞLU'na teşekkür eden, Büyük Antalyaspor Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aziz ÇETİN ,'Bugün sizleri aramızda görmekten son derece mutluluk duyduk.Sizlerin destekleri olduğu sürece daha büyük başarılara imza atacağız.Biz biliyoruz ki , Bakanımızın bir eli daima Antalyaspor'un üzerinde.'ifadelerini kullandı.

Daha sonra ,YÖRSİAD(Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Semih BEKEN, 'Değerlerine en fazla sahip çıkan Bakanımızın aramızda olmasından büyük gurur duyuyorum.Yörüklük ve Antalyaspor bu bölgenin en önemli değerleridir. Böylesine bir günde , her zaman , her konuda bizlere desteğini esirgemeyen Bakanımıza, aramızda oldukları için teşekkürlerimizi sunuyorum. Antalya'da önemli projeleri kendisinin liderliğinde ve önderliğinde gerçekleştireceğimize inanıyorum' dedi.

Bakan ÇAVUŞOĞLU, 'Bu sabah Kahvaltı Toplantınızda sizlerle birlikte olmaktan büyük mütlülük duydum.Nazik davetleri için Büyük Antalyaspor ve YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İaşdamları Derneği) a çok teşekkür ediyorum.Aslında içiçe girmiş, Yönetim Kurulu Üyelerine baktığımız zaman iki tane güzide Sivil Toplum Örgütü.Büyük Antalyaspor Derneği'nin Antalyaspor'a ve Antalyamıza katkılarını gerçekten takdirle izliyoruz.Büyük Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda YÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Aziz ÇETİNE'e destek sözü verdi.ÇAVUŞOĞLU' Kentimizin takımı için her daim yanınızdayım.Beni Antalyaspor için gece gündüz demeden arayabilirsiniz.Antalyaspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi ve başarısı için ben de derneğinizin bir üyesi gibi görev üstlenmeye hazırım.

Her iki dernek de Antalya ile ilgili tüm meselelerde sorumluluk içinde hareket ediyorlar, beni de çalıştırıyorlar bu arada.YÖRSİAD Antalya ile ilgili projelerini her zaman bizlerle paylaşıyorlar, yeni projeler de var. Bu projelerle ilgili neler yapılabilir, tekrar oturup konuşacağız,ve yeni ve Antalya'ya fayda sağlayacak projeleri hep beraber hayata geçireceğiz.

Dış Politika önemli, ülkemizi temsil etmek önemli, bayrağımızı her yerde dalgalandırmak bir onur, ama Antalyasporumuzu, Antalyamızı, ve Antalya'ya hizmetlerimizi de ihmal edemeyiz.O yüzden sizin gibi değerli STK'lar ile , Antalya'ya gönül verenlerle çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.

Kahvaltı sonrasında , toplu fotograf çektirilirken, Bakan Mevlüt ÇAVUSŞOĞLU'na Yörük Keyfiyesi ve Antalyaspor Atkısı takdim edildi.

2017