2017 YÖRSİAD 6.GELENEKSEL İFTAR ÇADIRINDA HERGÜN 550 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERİLECEK

YÖRSİAD ÇADIRINDA İLK İFTAR AÇILDI

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 6.sı gerçekleştirilen İftar Çadırında ilk oruç açıldı.

Kepez Belediyesinin de katkıları ile Çallı Meydanında her gün 550 kişinin orucunu açacağı İftar Çadırına ilk gün ilgi büyüktü. Birlik ve beraberlik içerisinde dualar ile oruçlarını açan vatandaşlar, kurulan İftar çadırı için teşekkürlerini sundular. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken'in şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı İftarın ilk gününde, YÖRSİAD Genel Sekreteri Osman Güngör ile yine YÖRSİAD Üyesi Öğün Yemek Sahibi Adem İnal iftarını açmak üzere gelen vatandaşlar ile birebir ilgilendiler ve Ramazanlarını kutladılar. İftar öncesi Kuran okundu, sonrasında da dualar edildi. İlk gün İftar menüsünde Zeytin, Hurma, Tarhana Çorbası, Kuru Köfte ve Patates Kızartması, Pilav ve Güllaç yer aldı.

Hayırlara vesile olsun...

YÖRSİAD Genel Sekreteri Osman Güngör yaptığı açıklamasında, “ Bir Ramazan ayına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 gün boyunca bu İftarların gerçekleşmesinde katkıda bulunan değerli İş Adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yine her yıl olduğu gibi bu yılda halkımız ile birlikte burada iftarlarımızı açacağız. Ramazan ayının tüm İslam alemine, halkımıza, hayırlara vesile olmasını, bereket huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

YÖRSİAD her gün 550 kişiye iftar yemeği veriyor!

YÖRSİAD Üyesi Öğün Yemek Sahibi Adem İnal ise yaptığı açıklamasında, “ Yine bir Ramazan Ayında YÖRSİAD'ın düzenlemiş olduğu iftar Çadırında beraberiz. Bu yıl YÖRSİAD geleneksel olarak 6. İftar çadırını düzenliyor. Bundan altı yıl önce YÖRSİAD Yönetim Kurulu bu şekilde hayırlı bir işe vesile oldu ve onların öncülüğünde hayır yapmak isteyen YÖRSİAD üyeleri burada her gün 550 kişiye iftar yemeği veriyor. Bu Antalya'da şimdiye kadar geleneksel olarak aralıksız olarak devam ettirilen bir organizasyon. Buradan YÖRSİAD'ın Yönetim Kurulu Başkanı sayın Semih Beken ve Yönetim Kurulunu kutlamak gerekiyor. Bu gelenekselliği sürdürüyorlar. Bizde bu Ramazan ve bundan sonraki Ramazanlarda bu hayır işine katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olun!

İftarını açmak üzere Çadıra gelen çok sayıda vatandaş ise teşekkürlerini sunarak, “Çok güzel bir hizmet. Kalabalık içerisinde dualarla iftar açmaktan çok mutluyuz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olun” dediler.

2017