2017 ARALIK OLAĞAN TOPLANTI KONUĞUMUZ DJ/PRODÜKTÖR BURAK YETER OLDU

YÖRSİAD 2018 YENİ YIL PARTİSİ”NDE DJ BURAK YETER İLE COŞTU
“Tuesday” parçası Sony Müzik Rusya tarafından Platinum Sales Award, Warner Music Finland tarafından Gold Sales Award, Almanya'da Platinum Sales Award ödüllerini alan, Türkiye'nin gururu DJ Burat Yeter YÖRSİAD'ın daveti ile Antalya'ya geldi. YÖRSİAD'ın Aralık Ayı Olağan Toplantısının konuğu olan DJ Burak Yeter, toplantı sonrası YÖRSİAD ailesine unutulmaz bir gece yaşattı.

YÖRSİAD ailesi ile birlikte olan DJ Burak Yeter'e, değerli ailesi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz!

Akra Barut Otel'de düzenlenen toplantı sonrası düzenlenen “ YÖRSİAD 2018 Yeni Yıl Partisi”nde sahne alan Burak Yeter, gecede çok özel bir performans sergiledi. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken yaptığı açıklamada, sanata çok değer verdiklerini, müzik ve film endüstrisinin son zamanlarda ihraç etmeye başladığını ve bunun ülkemiz için büyük gurur olduğunu ifade ederek “ Yeni yıla girmemize az bir süre kaldı. 2018'e merhaba diyeceğiz. Yeni Yıla özel, bizler için de çok özel olan, dünyada çok önemli bir yere sahip DJ Burak Yeter'i bu akşam konuk ettik. Sayın Burak Yeter, halen Hollanda'da yaşayan ancak kendisi uzun yıllar Antalya'da kalmış, içimizden birisi. Bizlerin davetini kabul edip YÖRSİAD ailesi ile birlikte olan DJ Burak Yeter'e, değerli ailesi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Her zaman başarıları ile ülkemizin bayrağını yurt dışında dalgalandıran Burak Yeter'i sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Antalya benim çok özel bir yere sahip!

Programda kendisinden ve çalışmalarından bilgiler aktaran Burak Yeter, YÖRSİAD Başkan Yardımcısı Aykut Ege'nin sorularını yanıtlarken, Antalya'nın kendisi için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Asıl mesleği İnşaat Mühendisliği olan fakat hayatını müziğe adamış, gece gündüz müzikle uğraşan yaptığı albümler ve sayısız çalışmaları ile Türkiye'nin en önemli Dj'yi olan Burak Yeter, “Antalya benim için çok özel bir yer. Burada bulunduğum süre içerisinde çok güzel çalışmalara imza attık. Antalya'da öğrencilik yaptığım dönemlerde gizlice dışarı kaçıp müzik yapmaya başladım. Kulüplerde Dj'lerin yanında durarak da bu işin nasıl yapıldığını öğrendim. O günlerden bu günlere kadar geldim. İlk remixim Sezen Aksu Haydi Gel Benimle Ol şarkısıydı. Daha sonra Mustafa Sandal'ın Bu Gece Kopmam Lazım şarkısı oldu. Tepkiler olumlu olunca da Ajda Pekkan'ın Oyalama beni şarkısını günümüze uyarladım. Ayrıca, “Tuesday” bizim dünyaya açılma projemizdi. Artık dünyaya açılmamız gerektiğini düşündük ve “Tuesday” gibi her biri İngilizce olan 16 yeni şarkı yaptık. Bu projenin adına “New World” dedik ve ülkemizin bayrağını bütün dünyada dalgalandırmak adına yola çıktık. Bunu da başardık. Şimdi dünyayı dolaşıyoruz, bayrağımızı dalgalandırıyoruz. YÖRSİAD ailesi ile bu akşam birlikte olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşıyorum. Bizleri takip eden ve destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu yolculukta bana inanan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, konuk DJ Burak Yeter' e bir teşekkür plaketi ve Başkan Yardımcısı Aykut Ege de Yörüklerin Poşusunu hediye etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Akra Barut Otel'de düzenlene özel gecede YÖRSİAD üyeleri Yeter'in özel performansıyla güzel bir gece yaşadılar.

2017