2016 YÖRSİAD'IN ARALIK AYI OLAĞAN TOPLANTISI KONUĞU ANTALYASPOR BAŞKANI ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK OLDU

YÖRSİAD Aralık Ayı Olağan Toplantısı konuk konuşmacı Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak ÖZTÜRK'ün katılımları ile Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi.Antalyaspor'un konuşulduğu gecede ÖZTÜRK'ün yanısıra Büyükantalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı , aynı zamanda YÖRSİAD yönetim Kurulu Üyesi Aziz ÇETİN, KONYSİAD Yönetim kurulu Başkanı Bora TERZİOĞLU, KKTC Antalya Temsilcisi Münir Erer KORMAN, KONGED Yönetim Kurulu Başkanı Alper ALVEROĞLU,Antalyaspor Asbaşkanları ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

Geceye tüm imkansızlıklarına rağmen yurtiçi ve yurtdışındaki şampiyonalarda madalyalar kazanan, 2016 senesinde Dağ Koşusu'nda Altın madalya kazanan, Burdur'lu başarılı genç atletizmci Yasemin ZENGİN de ailesi ve antrenörü Asım YÜZ ile birlikte katılırken, ZENGİN'in kısa bir tanıtım filmi yayınlandı.YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih BEKEN tarafından YÖRSİAD aramlaı bir forma hediye edildi.

YÖRSİAD'ın yeni üyeleri Arif BULUT, Fatih ŞAHİN ve Hakan SAĞLAM'a rozetleri gecenin onur konuğu ANTALYASPOR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak ÖZTÜRK tarafından takıldı.Gecede ayrıca şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapılırken, İstiklal Marşı da hep bir ağızdan söylendi.

YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih BEKEN, yaptığı konuşmasında, ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini belirtirken 'Ülke olarak son dönemlerde çok zorlu günler geçiriyoruz.Bu dönem birlik olma, güvenin ve sabrın en yüksek olması gerektiği bir dönem.Bizim YÖRSİAD olarak bu dönemi atlatacağımıza olan inancımız ve güvenimiz tam.Bu vatan bizim, biz bu vatanda kanımızı döktük ve hiçbir zaman pes etmedik.Bu zor dönemleri inşallah birlik ve beraberlik içinde atlatacağız.'dedi.

Konuk Konuşmacı ANTALYASPOR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer SİAD Başkanları ve üyelerinin katılımları için teşekkür eden BEKEN,' ANTALYASPOR'da güçlü ve kuvvetli bir yönetim kurulumuz ve vizyon sahibi bir başkanımız var.İnşallah diğer dallar ile birlikte Antalya'nın en önemli markası ANTALYASPOR'umuz futbolda olduğu kadar değişik diğer branşlarda da farklı yerlere gelir.ANTALYASPOR sadece bir futbol takımı değil bir kulüp olarak yönetiliyor. Futbol dışındaki farklı branşlarda da başarı ile mücadele ediyor.Basketbol şubemizin bu yılki başarısı göz dolduruyor.Bu konuda Başkanımız ali Şafak ÖZTÜRK'e ve Yönetim Kurulu Üyelerine verdikleri destek için ayrıca teşekkür ediyoruz.'dedi.

ANTALYASPOR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak ÖZTÜK ise davetleri için YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih BEKEN ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, ANTALYAPOR'daki gelişmeleri katılımcılar ile paylaştı.ÖZTÜRK'Beş aylık bir dönemdir ANTALYASPOR Yönetimi olarak görevdeyiz.Bu süre içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.Kolay bir dönemde gelmedik göreve.Şu anda baktığınızda mali durumu toparlanmış, basketbol şubesini kurmuş,stadını devralmış, takımını tekrar gözden geçirmiş ve dengeleri kurmuş bir kulüp olarak çoğu işi başarmaya çalışmış bir Yönetimiz.Ama yapmak istediğimizin çoğunu yapamadık açıkcası.ANTALYASPOR'un olması gerektiği yer , çok daha farklı bir yer.Bizim zaten bu işe başlama sebebimiz budur.Antalya Türkiye'nin nüfus olarak en büyük 5. kenti.Bunun dışında iklimi olsun, diğer sporlar olsun, Türkiye'deki en elverişli şehir.Baktığınızda futbolda yeni bir stad var, yeni tesisler var, güzel yatırımlar var.Turistlerin yoğun olarak geldiği bir kent.Antalya üç büyük takımı geçtiğinizde, belki en fazla başarılı olma potansiyeline sahip kulüp.Bunu da aksiyona dökmek lazım.Burada bir proje olmalı.Burada sadece sportif başarılar değil çok daha farklı şeyleri konuşmalıyız.Barcelona kentini Barcelona yapan en önemli etken Barcelona'nın futbol takımıdır.Güzel bir şehir tabi ki ama şehri cazip hale getiren futbol takımı olmuştur.antalya da ANTALYASPOR neden bu misyonu üstlenmesin?'diye konuştu.

Gecenin sonunda, YÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyesi , Ahmet GÖKHAN'a derneğe verdiği destekler için , teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantı sonunda ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak ÖZTÜRK'e , teşekkür plaketi ve Yörük Keyfiyesi takdim edildi.Toplantı sonrası ANTALYASPOR A.Ş. ve YÖRSİAD üyeleri, başkanların da katılımı ile hatıra fotografı da çektirdiler.

Gecenin sonunda ANTALYASPOR A.Ş. Basketbol Takımının ilk basketbol topu YÖRSİAD Üyelerine açık artırmaya çıkarıldı.Açık artırmada en yüksek bedeli veren YÖRSİAD Üyesi Huriye BEKEN bu anlamlı topun sahibi olurken geceye damgasını vurdu.