2015 NİSAN OLAĞAN TOPLANTI KONUĞUMUZ FİBA HOLDİNG YÖN.KUR. ÜYESİ SAYIN MURAT ÖZYEĞİN OLDU

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) 2015 Faaliyet Yılı Nisan Ayı Olağan Toplantısı Porto Bello Hotel'de gerçekleştirildi.YÖRSİAD üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı öncesi bir kokteyl düzenlenirken, konuk konuşmacı olarak İstanbul'dan özel olarak gelen FİBA HOLDİNG Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Murat ÖZYEĞİN , işadamları ile bol bol sohbet ederek, görüş alış-verişinde bulundu.

Toplantıya IGSİAD(Isparta Girişimci İşadamları Derneği) Başkanı Sayın Alper BAYHAN,ANTGİAD(Antalya Genç İşadamları Derneği) Başkanı Sayın Okan KEŞÇİ ANTİAD(Antalya İşadamları Derneği) Başkan Yardımcısı Sayın Serkan ÇOBANOĞLU, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Ulaş YILDIRIM, Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı Sayın İrina BALCI, DÖSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Fethi KUTLUATA , FİBABANKA Akdeniz Bölge Müdürü Sayın Rüçhan İNAN katıldı.

YÖRSİAD Başkanı Sayın Semih BEKEN, toplantıda yaptığı konuşmasında yaptıkları ve yapacakları projeleri üyeler ile paylaşırken, eğitime büyük önem veren bir dernek olduklarını belirterek konuk ÖZYEĞİN'in davetlerini kırmayarak geldikleri için teşekkürlerini sundu.Özel sektörün önemine dikkat çeken BEKEN, 'Bugün Türkiye ileri bir konuma gelmiş ise, bu süreçte özel sektörün önemi çok büyüktür.Türkiye'nin gelişmesinde , özel sektörde en önemli oyunculardan bir tanesi FİBA HOLDİNG'tir.' dedi.

ÖZYEĞİN yaptığı konuşmasında tecrübelerini ve iş hayatındaki gelişmeleri katılımcılar ile paylaştı.

FİBA HOLDİNG Yönetim Kurulu Üyesi Murat ÖZYEĞİN kendilerini davet eden YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN ile tüm YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve YÖRSİAD üyelerine teşekkür ederek, FİBA HOLDİNG olarak Antalya'ya bakış açılarını anlattı.'Antalya'ya büyük önem veriyoruz. Fibabanka olarak Türkiye'de 70 adet olan şube sayısının 7 şubesinin Antalya'da bulunuyor, bu da Antalya'ya olan ilgimizi gösteriyor.Bunu daha da geliştirmeye devam edeceğiz.Perakende markalarımız ile zaten Antalya'da yer alıyoruz. Gönlümüzde hep Antalya'da bir otel sahibi olmak var.Bugüne kadar kısmet olmadı ama hayırlısı ise belki önümüzdeki dönemde böyle bir projemiz olabilir.En büyük hedefimiz doğru yeri bulursak Florance Nightingale Hastanelerini Antalya ile buluşturmak .'dedi.

Toplantıda ,YÖRSİAD'ın yeni üyeleri; Fırat YÜCEL, Funda GÜLEL, Huriye BEKEN, Kenan YÜCE, Mehmet BAŞER ve Soner TOSUN'a üyelik rozetleri Sayın Murat ÖZYEĞİN tarafından takıldı.

Toplantı sonrası YÖRSİAD üyeleri ile hatıra fotografı çektiren ÖZYEĞİN'e ,YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN tarafından bir YÖRSİAD Rozeti takıldı.

2015