2015 KOSGEB ANTALYA HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜ KAZIM AKGÜN YÖRSİAD'IN KONUĞU OLDU

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) 2015 Faaliyet Yılı Nisan Ayı Kahvaltı Toplantısını Porto Bello Hotel'de gerçekleştirdi.Toplantıya Konuk Konuşmacı olarak KOSGAB(Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım AKGÜN katıldı.

YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih BEKEN, Nisan ayında yoğun bir tempo ile aktiviteler gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, lonuk konuşmacı KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım AKGÜN'e katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.Toplantıya YÖRSİAD üyeleri yoğun ilgi gösterirken, toplantı sonrası Başkan BEKEN, konuk AKGÜN'e bir teşekkür plaketi sundu.YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN, 'KOSGEB çok önemli bir kuruluş.Girişimcilikte başlangıcın çok önemli ve itici bir güç olduğuna inanıyoruz.KOSGEB de bu itici güç olarak iş dünyasına büyük destekler vermekte.KOSGEB Türkiye'nin gelişmesinde ve özellikle KOBİ'nin gelişmesinde çok önemli bir rol oynuyor.Çünkü Türkiye'nin geneline baktığınızda iş dünyasının çoğunluğunu KOBİler oluşturuyor.Bugün burada hem KOSGEB hakkında geniş bilgiler alıyoruz, hem de sorun ve önerilerimizi KOSGEB ile paylaşıyoruz.'dedi.

KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Kazım AKGÜN, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı olarak verdikleri destek projelerini YÖRSİAD üyeleri ile paylaştı ve her konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.Antalya'da KOSGEB desteklerinden faydalanma durumunu değerlendiren AKGÜN, 'Biz KOBİleri destekliyoruz.Üç yıl içerisinde 74 adet AR-GE projesi aldık.İlimiz Antalya, KOSGEB desteklerini kullanmak bakımından destek tutarında 2011 yılında 23. sırada iken 2014 yılında 13, sıraya, desteklenen işletme sayısında 2011 yılında 19. sırada iken 2014 yılında 11. sıraya yükselmiştir.'dedi.

2015