2013 MAYIS YÖRSİAD'ın KAHVALTI KONUĞU MEHMET CADIL OLDU

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) 'nin Geleneksel Kahvaltı söyleşilerinin konuğu bu kez Antalyalı hayırsever İşadamı, Portsan Mermer San.Tic.A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Mehmet CADIL oldu.Nashıra Park'da düzenlenen toplantıya YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyeleri katıldı.



Semih BEKEN, Antalya'nın ve Türkiye'nin en önemli işadamlarından birisini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,'Mehmet CADIL ismini çocukluğumuzdan beri biliyoruz.Antalya'nın ve Türkiye'nin en önemli işadamlarından birisi olan ve iş hayatında çok önemli bir yere sahip olan Mehmet CADIL ağabeyimizi ağırlamaktan, aramızda görmekten ve görüşlerini almaktan dolayı çok mutluyuz.İş hayatındaki başarılarının yanısıra kültürümüze ve özellikle de Yörük Kültürüne verdiği destek için de ayrıca teşekkür ediyoruz.'dedi.

Mehmet CADIL, YÖRSİAD gibi gençlerden oluşan İşadamları ile birarada olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade ederek,iş hayatındaki gelişmeleri ve deneyimlerini işadamları ile paylaştı.'Hedef koy, çalış, çalıştığını tut! diyerek genç işadamlarına öğütlerde bulunan CADIL, 'Sizler gibi genç işadamları ile birarada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.Başarı tesadüflerle olmuyor.İş hayatında hedefler olmalıdır.Kendinize hedefler koyun.Bu hedeflere ulaşmak için de çok çalışın.Bu arada sizler paraya çok iyi yön vermelisiniz.Paraya iyi yön vermezseniz para sizleri batırabilir de.Unutmayın bir güçsünüz, bu gücünüzü iyi kullanın.'dedi.

YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN,kahvaltı sonrası Portsan Mermer San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet CADIL'a bir plaket sundu.