2013 KASIM AYI 2. KAHVALTI TOPLANTIMIZIN KONUĞU AMERİKALI STRATEJİ UZMANI DAVİD P.MİCHAELS OLDU

Yörük Sanayici İş Adamları Derneği (YÖRSİAD), Kasım ayında 2. kahvaltı toplantısını gerçekleştirdi.Toplantının konuğu Amerikalı tanınmış strateji uzmanı David P.Michaels oldu.Strateji uzmanı David P. Michaels Yörük Sanayicive İşadamlarına yaptığı konuşmasında, iletişim,algı ve motivasyonun önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.Davetleri için ve kendilerinin YÖRSİAD üyeleri ile buluşmasındaki katkılarından dolayı YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Ege'ye teşekkür etti.
David P.Michaels. 'Modern dünyada etkili bir şekilde hedeflenmiş iletişim çok önemlidir, hatta olmazsa olmazdır.Ve de tüm güç ve etkinin kaynağıdır.Tüm tarih boyunca, her yerdeki, her türden insanlar,iletişim,fikir ve davranışları değiştirmek adına kullanmıştır.Artık dünya hiçbir zaman olmadığı kadar daha karmaşık ve daha fazla bilgi zengini bir dünyadır.
David P.Michaels. 'İleride öne sürebileceğinizinsiyatif ve hedeflere etkili bir destek beklemeden önce,hedef pazarınızın ürün,hizmet ya da fikirleriniz ile ilgili algı ve tavrını değiştirmek zorundasınız.Değişikliğin tetiklenebilmesi için algı ve tavırda ciddi bir kayma olması gerekiyor.Ve ondan sonra da bu, sizin hedeflerinize ulaşabilmeniz adına, motivasyonun en önemli unsuru olacak' diye konuştu.
David P.Michaels'in sunumunda, anlattığı konuyu açıklayan bir video da gösterildi.


Toplantı sonunda Yörük Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Semih Beken, David P. Michaels'e katkı ve desteklerinden dolayı, teşekkür plaketi sundu.



Toplantı sonunda dernek üyeleri ve misafirler ile beraber hatıra fotografı çekildi.