2013 KASIM 1. KAHVALTI KONUĞUMUZ AMERİKALI STRATEJİST JASON EPSTEİN OLDU

Porto Bello Hotel'de düzenlenen kahvaltıya YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN, yönetim kurulu ve dernek üyeleri katılırken, misafir olarak da Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi Müdürü Öğr.Görevlisi Kenan YÜCE,K.K.T.C. Antalya Temsilcisi Münir Erer KORMAN, Antalyanın Macaristan Fahri Konsolosu Bekir Bülend ÖZSOY,ANTGİAD Başkanı Mustafa ALANYALI, ANTGİAD Başkan Yardımcısı Ulaş YILDIRIM; Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İrina BALCI da yer aldı.



Washington Üniversitesi Hukuk mezunu olan ve İşletme Yüksek lisans sahibi olan Jason Epstien, 22 yıllık Uluslararası Strateji Uzmanlığı yaparken, toplantıda konuklara Türkiye ve Amerika ilişkilerinde gelinen nokta, Türkiye'nin Ortadoğu'daki konumu , Türkiye'nin dışarıda nasıl algılandığı ve karşılıklı ticari ilişkiler konularında bilgiler verdi.

YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN, 'Konuğumuz Amerikalı Stratejist Jason EPSTİEN'ı aramızda görmekten duyduğum menuniyeti dile getirmek istiyorum.Türkiye ile Amerika önemli bir müttefik.İki ülke arasındaki ilişkilerin son durumu ve biz işadamları açısından karşılıklı ticaretindaha da artması açısından ortak akıl alışverişinde bulunduk.Oldukça yararlı bir toplantı oldu .'dedi.

Toplantı sonrasında YÖRSİAD Başkanı Semih BEKEN tarafından Amerikalı Stratejist Jason EPSTIEN'a günün anlam ve önemini belirten bir plaket sunuldu ve bir hatıra fotografı çektirildi.