2012 YÖRSİAD İFTAR ÇADIRI KONUKLARI

YÖRSİAD İFTAR ÇADIRIN KONUĞU HAKAN TÜTÜNCÜ OLDU.



Kepez Belediye Başkanı Av.Hakan Tütüncü, YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği)'nin Çallı'da kurduğu ve her akşam 550 kişinin iftar yemeğini yediği Çadır'a konuk oldu.YÖRSİAD Başkanı semih Beken ve Yönetim Kurulu ve üyeleri ile birlikte iftarını açan Tütüncü, iftar öncesi çadıra gelen vadandaşlar ile sohbet ve hayırlı iftarlar dileklerinde bulundu.Başkan Tütüncü Kepez'de üç ayrı noktada büyük iftar çadırının yer aldığını belirterek , bunlardan en güzelinin YÖRSİAD iftar çadırı olduğunu belirterek, YÖRSİAD'ı kutluyorum,emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, dedi.



YÖRSİAD İFTAR ÇADIRININ KONUĞU VALİ AHMET ALTIPARMAK OLDU

Antalya Valisi Dr.Ahmet Altıparmak Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD)'ın Çallı'da kurduğu İftar Çadırına konuk oldu.İftarını vatandaşlar ile birlikte açan Altıparmak,YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından karşılandı.İftara Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ile antalya Vergi Denetim Kurulu Antalya Grup Başkanı M.Fatih Dağlı'da katıldı.YÖRSİAD Başkanı Semih Beken Vali Altıparmak, Kepez Kaymakamı Özyiğit ve Fatih Dağlı'yı iftar çadırında ağırlamaktan duyduğu büyük memnuniyeti dile getirdi.Çallı'da kurulu bulunan YÖRSİAD İftar Çadırında hergün 550 kişiye iftarda yemek veriliyor.



Antalya Valisi Altıparmak yaptığı açıklamada YÖRSİAD'ı Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri bu etkinlik kutladı.'Ramazan ayında YÖRSİAD'ın böyle bir iftar çadırında hergün ihtiyaç sahiplerine iftar veriyor olmalarından büyük bir memnuniyet duydum.Babalar, dedeler bu iftarları verebilir ama genç arkadaşların bu işlere soyunmaları ve gayret içinde bulunmaları bana ayrı bir memnuniyet verdi.Özellikle otellerde verilen lüks iftarlara katılmamaya çalışıyorum.Ama YÖRSİAD'ın böyle bir iftarı olduğunu öğrendiğimde ve davet aldığımda bilhassa katılmak istedim.Bugün burada iftarını açan vadandaşlarımızabirer merhaba dedik.Bu konuda büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum.'dedi.



YÖRSİAD İFTAR ÇADIRININ KONUĞU İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ YILMAZ OLDU

Ramazan ayında Çallı'da kurduğu 550 kişilik iftar çadırı ile tüm dikkatleri üzerine çeken YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) Antalya İl Emniyet Müdürü Dr.Ali Yılmaz'ı konuk etti. İftar Çadırına gelen Yılmaz'ı, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, Yönetim Kurulu ve üyeleri karşılarken, vatandaşlara hayırlı iftarlar dileklerinde bulunuldu. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı konuk etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken hep birlikte iftar açıldı. YÖRSİAD'ın düzenlemiş olduğu iftar çadırının oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Antalya İl Müdürü Dr. Ali Yılmaz, 'YÖRSİAD bizim için çok önemli sivil toplum örgütlerinden bir tanesi.Emniyet teşkilatı olarak birçok sosyal ssorumluluk projelerinde görüş alışverişinde bulunuyoruz.Onların mübarek Ramazanda halka açık iftar çadırı kurması oldukça önemli.Biz de bugün halkımız ile birlikte iftar çadırına gelip, YÖRSİAD Yönetimi ve halkımız ile birlikte iftar yapmayı istedik.Birlikte olmaktan da son derece mutluyuz.'diye konuştu.



YÖRSİAD Başkanı Semih Beken,, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı konuk etmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken hep birlikte iftar açıldı.



YÖRSİAD İFTAR ÇADIRININ KONUĞU VERGİ DENETLEMEDEN FATİH DAĞLI OLDU