2012/ 5. AKDENİZ İŞ FIRSATLARI ZİRVESİ

5.AKDENİZ İŞ FIRSATLARI ZİRVESİ

YÖRSAİD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) , 16-17-18 Mart 2012 tarihinde çeşitli kurum ve kuruluşlarla iş birliği yaparak Expo Center'da 5. Akdeniz İş Fırsatları Zirvesini düzenlemiştir. Zirveye katılan 250 firma 12.500 kişiye iş imkanı sağlamayı amaçlamıştır.Bu tarihlerde YÖRSİAD'ın K.K.T.C. Başkanlığını ve Çalışma Bakanını İş Zirvesine davet etmesi ve onların da katılımlarıyla İş Fırsatları Zirvesi ilk defa Uluslararası boyut kazanmıştır.
YÖRSİAD'ın bilgilendirmesi ve desteklemesi ile aynı yıl İş Fırsatları Zirvesi K.K.T.C.'de düzenlenmiştir.



YÖRSİAD'ın paydaş olduğu Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi ,iş fırsatları yaratarak, istihdama katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve tüm sektörden firma yetkililerinin iş arayan adaylar ile biraraya getirildiği, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylara da destek fırsatları sunacak olan '5. Uluslararası Akdeniz Girişimcilik ve İş Fırsatları Zirvesi' K.K.T.C. Başbakanı İrsen Küçük, K.K.T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Mustafa Akaydın, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsrafil Kurtcephe, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken gibi önemli isimlerin katılımı ile açıldı.



Rektör İsrafil Kurtcephe ',İş Fırsatları Zirvesi ile istihdama katkı sağlamak adına iş arayan adaylar ile firma yetkililerinin biraraya getirdiklerini belirtirken, organizasyon ile hedefe ulaştıklarını söyledi.Kurtcephe zirveye destek verenlere teşekkür ederken,Bu güzel organizasyona katkı veren herkese, özellikle de genç işadamlarını temsil eden YÖRSİAD Başkanı Semişh Beken'in şahsında tüm Antalya'nın işadamlarına teşekkür ediyorum.'dedi.



YÖRSİAD Başkanı Semih Beken'de Kapanış Kokteyli'nde yaptığı konuşmasında, 'Şehir olarak gelişmemizde her zaman üniversitemizle iç içe ve karşılıklı olarak birbirimizi kucaklayarak nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum.Biz her zaman için farkı yaratanın insan olduğuna inanıyoruz.Gelecekte ülkemizin dünyada önemli rol oynayacağına inanıyor ve en önemli yatırımın insana yapılmasının gerekliliğine inanıyoruz.'dedi.