2011 MAYIS /YÖRSİAD'IN MAYIS KAHVALTI KONUĞU CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DENİZ BAYKAL OLDU

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) kahvaltı buluşmalarında siyasetçileri ağırlamaya devam ediyor.YÖRSİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri bu kez de CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya 1. Sıra Milletvekili adayı Deniz Baykal'ı konuk etti.



Kahvaltıya CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken,CHP Milletvekili Adayı Arif Bulut ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katıldı.YÖRSİAD'ın Porto Bello Otel'deki kahvaltı buluşmalarında biraraya geldiği işadamlarına seslenen Deniz Baykal, CHP'nin seçim sürecindeki projelerini ve Antalya'ya yönelik çalışmalarını değerlendirdi ve aynı zamanda YÖRSİAD üyelerinin de sorularını cevapladı.



19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı olması nedeniyle kahvaltı öncesi bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.YÖRSİAD gibi genç ve dinamik bir işadamı topluluğu karşısında olmanın mutluluğunu ve heyacanını yaşadığını belirten Baykal, 19 Mayıs gibi çok önemli bir günde genç işadamları ile birlikte olmanın da farklı bir heyecan oluşturduğunu sözlerine ekledi.

2011