2011 KASIM YÖRSİAD'DAN EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ YILMAZ'A ZİYARET

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.Çalışmaları hakkında bilgiler veren YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, hem işlerine hem de kültürlerine sahip çıktıklarını belirtirken, her zaman emniyetin çalışmalarında yanlarında olduklarını ve olacaklarını söyledi.YÖRSİAD Üyeleri, Emniyet Müdürü Yılmaz'a, Yörük ve Türkmenlerin geleneksel takısı olan ve içerisinde gökkuşağı renkleri bulunan 'Keyfiye' bağladı.



Antalya İl Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz da, YÖRSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek , 'Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Yönetim Kurulunun ziyaretlerinden son derece mutlu oldum.Yörüklük bir kültürdür.Bu kültürün yaşaması,yaşatılması çok önemlidir.Tabi ki amaçları doğrultusunda iş hayatlarını sürdürecekler.Birbirlerine destek olacaklar ama aynı zamanda Yörük kültürünün yaşatılmasını ve gelecek kuşaklara da öğretilmesi noktasında güzel hizmetler vereceklerini ümit ediyorum.Ve kendilerine başarılar diliyorum.'dedi.



Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek, YÖRSİAD'ı birliktelikleri için kutladı.Yılmaz, 'Dünyanın gelişmiş ülkelerine baktığınız zaman sivil toplum örgütlerinin ne kadar örgütlü ve kendi içlerinde birliktrlik sağladıklarını görüyoruz.Bu toplumlar hem birlikteliklerini yansıtıyor, hem de kendi kültürlerini başka insanlara anlatma imkanı buluyorlar.'dedi.

2011